Husqvarna 550iBTX (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna 550iBTX (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:967 68 11‑03
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 18 999 Kč

  • Cena bez DPH: 15 702 Kč

Výkonný, dobře vyvážený a ergonomický foukač s působivou foukací silou (21 N) pro profesionální použití. Špičkový výkon, nízké vibrace a nízká hladina hluku umožňují práci ve veřejných prostorech, a to i v oblastech s omezenou hladinou hluku. Foukač je odolný vůči povětrnostním vlivům v souladu s IPX4 (ochrana proti stříkající vodě ve všech úhlech). Je vybaven tempomatem (možnost nastavení otáček) a režimem maximálního výkonu, intuitivní klávesnicí s indikátorem stavu baterie a režimů foukání přímo na rukojeti. Integrovaná konektivita usnadňuje sledování vašeho stroje, statistiky jeho využití, servisní historii a poslední známou polohu v aplikaci Husqvarna Fleet Services™. Tento výrobek splňuje nároky na #tichemesto. Více na www.tichemesto.cz.


Dodává se bez baterie a nabíječky.


Charakteristické vlastnosti

Integrovaná konektivita Stroje se zabudovaným připojovacím modulem lze snadno připojit k portálu Husqvarna Fleet Services™. Umožní vám zobrazit poslední známou polohu každého stroje, statistiky jeho využití, servisní historii aj. údaje. To také usnadňuje aktualizaci firmwaru stroje, takže je vždy kompatibilní s nejnovějšími funkcemi Husqvarna Fleet Services™.

Režim Boost - Snadno dostupný ovladač režimu Boost vám v případě potřeby poskytne maximální foukací sílu.
550iBTX, Blower, Battery, Keypad
Stejnosměrný motor - Bezkomutátorový motor má vyšší účinnost, delší životnost a menší nároky na údržbu ve srovnání s komutátorovými motory. Díky absenci kartáčů se eliminuje tření a nedochází tak ke ztrátám energie a motor se tolik nepřehřívá. Tím pádem také odpadá nutnost údržby nebo výměny opotřebených kartáčů, a vy tak můžete těžit z vyššího výkonu a točivého momentu.
Ergonomický popruh - Pohodlný popruh s odvětráváním pro snížení zátěže zad s bederním pásem a širokými ramínky.
550iBTX, Blower, Battery
Foukací výkon - Foukací síla 21 N posouvá aku foukač na vyšší úroveň z hlediska výkonu. Jeho výkon je srovnatelný s výkonem benzínového zádového foukače s motorem o obsahu 50 ccm.

Intuitivní ovládání klávesnice - Rukojeť s novým intuitivním uživatelským rozhraním. Velikost tlačítek přizpůsobená pro snadné manévrování i s rukavicemi. Panel na klávesnici zobrazuje stav akumulátoru, což vám umožní si naplánovat práci do jeho vybití.
550iBTX
Nastavitelné otáčky motoru - Nastavte si intenzitu foukací síly, jakou potřebujete pro svoji práci, a to i v režimu Boost. Otáčky motoru lze snadno regulovat bočním tlačítkem na ovládací rukojeti.
550iBTX, Blower, Battery, Keypad
Ukryté kabely - Kabel mezi rukojetí a foukačem je chráněn pouzdrem. Kabel od baterie je veden v těsné blízkosti foukače a je zajištěn sponou.
550iBTX, Blower, Battery
Flexibilní akumulátorový systém BLi-X - Vysoce výkonný 36V akumulátorový systém BLi-X nabízí širokou škálu možností, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové akumulátory. Naše akumulátory jsou navrženy pro dlouhou provozní dobu, rychle se nabíjejí a rychle a snadno se vyměňují, takže můžete pracovat bez přestávek. Akumulátorový systém BLi-X umožňuje flexibilní použití v různém nářadí značky Husqvarna. Vždy najdete řešení na míru, které dokonale vyhovuje vašim potřebám.
PRO Batteries 2023, Charge up for the better
Li-ion akumulátor - Li-ion akumulátor zajišťuje dlouhou výdrž a špičkový výkon.
Symbol Product Battery symbol
Nízká hladina hluku - Nízká hladina hluku přispívá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí a zajišťuje delší pracovní dobu bez rušení ostatních.

Minimální údržba - Žádné doplňování paliva, méně náročná obsluha a elektronicky řízený systém pohonu zaručují méně prostojů v práci a nízké provozní náklady.
PRO Battery products, Low maintenance
Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem. Tento akumulátorový výrobek během používání nevypouští žádné emise CO2 a dokáže nabídnout výkon a kvalitu, které očekáváte od značky Husqvarna. Je však důležité si uvědomit, že emise CO2 vznikají během dalších fází životního cyklu výrobku, jako jsou výroba, nabíjení a likvidace po konci životnosti.
Forest
Kapacita
Foukací síla 21 N
Specifikace motoru
Akumulátor Lion 36V
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 6,3 kg (bez akumulátoru)

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: akumulátorové foukače, péče o zahradu, údržba pozemku, vybavení