Husqvarna 340iBT (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna 340iBT (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:967 79 62‑03
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 14 299 Kč

  • Cena bez DPH: 11 817 Kč

Výkonný a dobře vyvážený foukač

Zažijte úklid venkovních prostor s tímto dobře vyváženým zádovým foukačem, který pohání akumulátor s nízkou úrovní hluku a vibrací. Model Husqvarna 340iBT poskytuje vysokou foukací sílu 17 N a je vybaven intuitivním uživatelským rozhraním, které umožňuje efektivní práci. Díky dvěma slotům na akumulátor můžete pracovat déle s menším počtem přerušení, k čemuž přispívá i funkce automatického přepínání mezi oběma sloty, která šetří čas. Nastavitelná rukojeť poskytuje lepší ovládání a pohodlí a zabraňuje tahání ruky směrem dolů.

Charakteristické vlastnosti

Foukací výkon - Foukací síla 17 N. Výkon srovnatelný s výkonem benzínového zádového foukače s motorem o obsahu 40 ccm.


Stejnosměrný motor - Bezkomutátorový motor má vyšší účinnost, delší životnost a menší nároky na údržbu ve srovnání s komutátorovými motory. Díky absenci kartáčů se eliminuje tření a nedochází tak ke ztrátám energie a motor se tolik nepřehřívá. Tím pádem také odpadá nutnost údržby nebo výměny opotřebených kartáčů, a vy tak můžete těžit z vyššího výkonu a točivého momentu.
Nastavitelná, odsazená rukojeť - Zabraňuje poklesu paže, zajišťuje větší pohodlí a snadnější ovládání



Systém výměnných akumulátorů - Flexibilní 36V systém BLi-X společnosti Husqvarna nabízí akumulátorový pohon pro vše – od lehkých i náročných prací kolem domu po profesionální použití. Jeden akumulátor lze použít pro několik strojů a s celou řadou variant, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové, což usnadňuje nalezení optimálního řešení co se týče výkonu a náročnosti vaší práce. Všechny akumulátory poskytují vysoký výkon, jsou konstruovány pro dlouhodobé používání a lze je rychle dobíjet a vyměňovat pro nepřetržité používání.
Battery Bli20
Nízká hladina hluku - Nízká hladina hluku přispívá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí a zajišťuje delší pracovní dobu bez rušení ostatních.



Dva sloty na akumulátory - Dva sloty pro akumulátory zajišťují dlouhou dobu provozu, takže můžete pracovat déle s menším počtem přerušení. Funkce automatického přepínání, která šetří čas, a samostatně vyměnitelné akumulátory.
340iBT
Minimální údržba - Žádné doplňování paliva, méně náročná obsluha a elektronicky řízený systém pohonu zaručují méně prostojů v práci a nízké provozní náklady.
PRO Battery products, Low maintenance
Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem. Tento akumulátorový výrobek během používání nevypouští žádné emise CO2 a dokáže nabídnout výkon a kvalitu, které očekáváte od značky Husqvarna. Je však důležité si uvědomit, že emise CO2 vznikají během dalších fází životního cyklu výrobku, jako jsou výroba, nabíjení a likvidace po konci životnosti.
Forest

Kapacita
Foukací síla 12 N
Specifikace motoru
Akumulátor Lion 36V
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 6,3 Kg

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: zahrada, akumulátorový foukač, péče o půdu