Chrániče sluchu Husqvarna X-SYNC, náhlavní

Chrániče sluchu Husqvarna X-SYNC, náhlavní

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:536 91 36‑01
Dostupnost:10
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 10 199 Kč

  • 11 299 Kč
  • Cena bez DPH: 8 429 Kč

Profesionální ochrana sluchu s připojením Bluetooth®

Chrániče sluchu Husqvarna X-SYNC chrání váš sluch a zároveň umožňují připojení Bluetooth® k vašemu mobilnímu telefonu. Tato robustní a pohodlná ochrana sluchu vyvinutá společností Husqvarna pro profesionální uživatele se velmi snadno a intuitivně používá. Aktivní ochrana sluchu vám umožní slyšet okolní zvuk, používat mobilní telefon handsfree, streamovat zvuk nebo poslouchat vestavěné FM rádio a zároveň chránit vaše uši před škodlivým hlukem. Chrániče jsou kompatibilní s přilbami Husqvarna Technical a Arborist Spire. Součástí balení jsou dva adaptéry, vhodné pro připevnění k několika přilbám.

Vlastnosti
Vícebodová Bluetooth® konektivita - Připojte jeden nebo dva smartphony nebo jiná zařízení k náhlavní soupravě pomocí technologie Bluetooth® MultiPoint pro bezdrátové streamování zvuku a telefonování bez použití rukou. Týmová komunikace je vždy prioritou.

Boom mikrofon s potlačením hluku - Boom mikrofon s potlačením hluku jasně distribuuje váš hlas ke členům vašeho týmu i při telefonních hovorech, bez ohledu na okolní motory nebo jiný okolní hluk.
X-COM Active Hero image portrait
Velká, snadno použitelná tlačítka - Všechna nastavení můžete snadno spravovat pomocí velkých tlačítek a důležité funkce mají specifická tlačítka, díky nimž je ovládání rychlé a intuitivní. Každé nastavení se provádí přímo na zařízení a není potřeba žádná aplikace.
Robustní provedení odolné proti povětrnostním vlivům - Náhradní souprava má krytí IP45 a je vyrobena tak, aby odolala dešti, větru, chladu a horku.

Poslouchejte okolní zvuky - Vestavěné mikrofony v obou náušnících vám umožní slyšet okolní zvuky, jako je hovor, blížící se vozidla atd., a zároveň blokují škodlivý hluk.
Hear ambient sounds feature, X-COM Active
Ochrana sluchu SNR 33 - Pohodlné chrániče sluchu chrání váš sluch před škodlivým hlukem, například ze zařízení na benzin nebo akumulátoru. Zvukový útlum (úroveň SNR) 33 dB.
Arborist wearing X-COM Active
Dobíjecí USB-C baterie - Integrovaná baterie se rychle nabíjí z jakékoli nabíječky typu USB-C a vydrží celý pracovní den. Nabíjecí kabel je součástí balení.

Funkce SideTone - Funkce SideTone umožňuje přirozené vnímání vlastního hlasu během hovoru, aby se zabránilo nechtěnému zvyšování hlasu.
Odsouhlasení
Schváleno podle EN 352:2020, ANSI S3.19-1974, AS/NZ S1270:2002
Údaje o výrobku
Bluetooth® Multipoint
FM Radio Pokrytí městské oblasti
Index ochrany IP45
Typ nabíječky USB-C
Výdrž baterie 48 h
Specifikace motoru
Akumulátor Lion
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 449 g

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: sluchátka, chránič sluchu, ochranné pomůcky