Chrániče sluchu Husqvarna X-COM Active, pro přilbu

Chrániče sluchu Husqvarna X-COM Active, pro přilbu

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:536 91 32‑01
Dostupnost:10
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 15 499 Kč

  • 17 499 Kč
  • Cena bez DPH: 12 809 Kč

Profesionální ochrana sluchu s interkomem ✔️


Chrániče sluchu Husqvarna X-COM Active chrání váš sluch a zároveň umožňují spolehlivý a křišťálově čistý interkom. Tato robustní a pohodlná ochrana sluchu s plně duplexním systémem interkomu, vyvinutá společností Husqvarna speciálně pro týmy péče o stromy, umožňuje současně hovořit až 10 lidem. Chráněni před hlasitými zvuky můžete stále slyšet okolní zvuk, připojit svá zařízení přes Bluetooth® a přidat externí uživatele do týmové konverzace prostřednictvím telefonního hovoru. Chrániče jsou kompatibilní s přilbami Husqvarna Technical a Arborist Spire. Součástí balení jsou dva adaptéry, vhodné pro připevnění k několika přilbám.


Vlastnosti

Komunikace pomocí sluchátek - Obousměrná komunikace umožňuje až 10 členům týmu komunikovat současně bez jakéhokoli zpoždění a s vysokou kvalitou zvuku v hlučných pracovních podmínkách.
Team communication, X-COM Active
Vícebodová Bluetooth® konektivita - Připojte jeden nebo dva smartphony nebo jiná zařízení k náhlavní soupravě pomocí technologie Bluetooth® MultiPoint pro bezdrátové streamování zvuku a telefonování bez použití rukou. Týmová komunikace je vždy prioritou.

Přidejte externí uživatele - Pomocí připojení Bluetooth můžete připojit libovolného externího uživatele k celému týmu prostřednictvím telefonního hovoru. To je užitečné zejména při práci s uživateli, kteří nevlastní X-COM Active.


X-COM Active

Tři skupinové kanály - Jednoduše rozdělte komunikaci, aniž byste rozdělili tým, stisknutím jednoho tlačítka. Stisknutím a podržením tlačítka můžete oslovit všechny současně. Pracujte v menších skupinách, ale oslovte všechny, když je čas na oběd.

Boom mikrofon s potlačením hluku - Boom mikrofon s potlačením hluku jasně distribuuje váš hlas ke členům vašeho týmu i při telefonních hovorech, bez ohledu na okolní motory nebo jiný okolní hluk.
X-COM Active Hero image portrait
Komunikační dosah přes 400 metrů - Pracujte se svým týmem v rozsahu do více než 400 metrů a udržujte křišťálově čistou komunikaci po celé vzdálenosti.

Velká, snadno použitelná tlačítka - Všechna nastavení můžete snadno spravovat pomocí velkých tlačítek a důležité funkce mají specifická tlačítka, díky nimž je ovládání rychlé a intuitivní. Každé nastavení se provádí přímo na zařízení a není potřeba žádná aplikace.
Robustní provedení odolné proti povětrnostním vlivům - Náhradní souprava má krytí IP45 a je vyrobena tak, aby odolala dešti, větru, chladu a horku.

Poslouchejte okolní zvuky - Vestavěné mikrofony v obou náušnících vám umožní slyšet okolní zvuky, jako je hovor, blížící se vozidla atd., a zároveň blokují škodlivý hluk.
Hear ambient sounds feature, X-COM Active
Samoopravná bezdrátová síť - Technologie samoopravné bezdrátové sítě systému umožňuje členům týmu opustit tým a znovu se připojit, aniž by to ovlivnilo komunikaci pro ostatní. Pokud například někteří členové odejdou, automaticky si vytvoří vlastní síť. Když se vrátí, automaticky se znovu připojí k větší síti.
Chainsaw Happy Arborist Team
Dobíjecí USB-C baterie - Integrovaná baterie se rychle nabíjí z jakékoli nabíječky typu USB-C a vydrží celý pracovní den. Nabíjecí kabel je součástí balení.

Funkce SideTone - Funkce SideTone umožňuje přirozené vnímání vlastního hlasu během hovoru, aby se zabránilo nechtěnému zvyšování hlasu.




Odsouhlasení
Schváleno podle EN 352:2020, ANSI S3.19-1974, AS/NZ S1270:2002
Údaje o výrobku
Bluetooth® Multipoint
Dosah komunikace 400 m
FM Radio Pokrytí městské oblasti
Index ochrany IP45
Počet účastníků 10
Soukromé komunikační kanály 3
Typ nabíječky USB-C
Výdrž baterie 17 h
Specifikace motoru
Akumulátor Lion
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 509 g

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: chrániče sluchu, ochranné pomůcky, vybavení