Baterie HUSQVARNA BLi950X / 36V / 31.1 Ah

Baterie HUSQVARNA BLi950X / 36V / 31.1 Ah

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:967 09 32‑01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 40 999 Kč

  • Cena bez DPH: 33 883 Kč

Vysoce odolný 36V akumulátor s kapacitou 31,1 Ah pro maximální výdrž v náročných profesionálních podmínkách, včetně popruhu. ✔️

Odolný, vysokokapacitní (31,1 Ah) zádový akumulátor, který zaručuje nejvyšší možnou produktivitu a nejdelší dobu provozu. Robustní konstrukce vydrží zatížení při profesionální práci za každého počasí. LED indikátory nabíjení akumulátoru a přesné procento nabíjení akumulátoru, čitelné z adaptéru, zjednodušují plánování práce pro uživatele.

Inovovaný ergonomický popruh s několika nastavovacími body zajišťuje dokonalé uchycení akumulátoru, a zároveň její snadnou a rychlou výměnu. Odnímatelná opěrka pro pohodlné nošení, celodenní komfort a produktivitu a snižuje riziko namočení a znečištění popruhu.


〰️ Napětí baterie 36 V

〰️ Hmotnost 9,4 kg

〰️ Kapacita baterie 31,1 Ah

〰️ Typ baterie Li-on


✔️ Skvěle sedí Ergonomický popruh lze přizpůsobit každé postavě, což umožňuje snížit zátěž na záda a ramena.

✔️ Kontrola nabití baterie - Jasný LED displej na akumulátoru a velmi přesný indikátor nabití akumulátoru na adaptéru k výrobku umožňují rychle zjistit, kdy je potřeba akumulátor nabít.

✔️ Osobní úložný prostor - Vestavěná podpěrná patka slouží také jako úložný prostor pro osobní věci.

✔️ Vynikající volnost pohybu - Pohyblivé upevňovací úchyty na pásu umožňují, aby se popruh pohyboval v souladu s pohybem zad, a umožňoval tak vždy efektivní a pohodlnou pracovní polohu.

✔️Vedení kabelu - Na popruhu je několik upevňovacích úchytů pro vedení kabelu, které zajišťují optimální pracovní polohu.

✔️Odnímatelná podpěrná patka Zabudovaná opěrka pro snadné umístění na rovné ploše během přepravy a skladování. Snadno odnímatelná.

✔️ Ochranný kryt - Robustní a odolný kryt s nárazníky umožňuje pravidelné každodenní používání baterie.

✔️ Flexibilní akumulátorový systém BLi-X - Vysoce výkonný 36V akumulátorový systém BLi-X nabízí širokou škálu možností, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové akumulátory. Naše akumulátory jsou navrženy pro dlouhou provozní dobu, rychle se nabíjejí a rychle a snadno se vyměňují, takže můžete pracovat bez přestávek. Akumulátorový systém BLi-X umožňuje flexibilní použití v různém nářadí značky Husqvarna. Vždy najdete řešení na míru, které dokonale vyhovuje vašim potřebám.



Specifikace motoru
Akumulátor Lion
Baterie 36 V
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 9,4 Kg

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna akumulátor (baterie) Li-on BLi950X, 36V, 31.1 Ah, příslušenství, akumulátorové stroje