Husqvarna 215iHD45 (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna 215iHD45 (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 53 65‑01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 5 499 Kč

  • 5 999 Kč
  • Cena bez DPH: 4 545 Kč

Účinné a dobře vyvážené nůžky na živý plot. ✔️

Husqvarna 215iHD45 jsou oboustranné akumulátorové nůžky na živý plot, které jsou ideální pro jakýkoli typ živého plotu a mají dostatečný výkon, aby si poradily i se silnějšími větvemi. Ergonomická rukojeť a dokonalé vyvážení usnadňují přechod od stříhání horní části živého plotu ke stříhání bočních částí živého plotu. Snadné používání je zajištěno také digitálním uživatelským rozhraním, pevnými horními tlačítky a možností používat výrobek s jakoukoliv 36V baterií Husqvarna. Pokud pro aktuální úkol není potřeba maximální výkon, lze použít režim savE™, a prodloužit tak dobu provozu na baterii.

Dodává se bez baterie a nabíječky. 


Vlastnosti

Tichý provoz - Nízká hladina hluku přispívá k příjemnému pracovnímu prostředí a minimálnímu rušení okolí.

Uživatelsky přívětivá klávesnice - Naše výrobky jsou navrženy se snadno ovladatelnou a intuitivní klávesnicí, takže můžete optimalizovat svůj čas a výkon vašeho výrobku pouhým stisknutím tlačítka. Odolná tlačítka na pevné horní straně usnadňují ovládání. LED indikátory ukazují stav akumulátoru.
Save e
Systém výměnných akumulátorů - Flexibilní 36V systém BLi-X společnosti Husqvarna nabízí akumulátorový pohon pro vše – od lehkých i náročných prací kolem domu po profesionální použití. Jeden akumulátor lze použít pro několik strojů a s celou řadou variant.
Battery Bli20
Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem.
Forest
Lehké s ergonomickým designem - Kompaktní a lehká konstrukce zajišťuje pohodlné a ergonomické používání a snižuje fyzickou zátěž.
Battery Trimmer 115iL
Automatické vypnutí - Když se výrobek nepoužívá, automaticky se vypne, což snižuje riziko úrazu a prodlužuje výdrž.

Stejnosměrný motor - Bezkomutátorový motor má vyšší účinnost, delší životnost a menší nároky na údržbu ve srovnání s komutátorovými motory. Díky absenci kartáčů se eliminuje tření a nedochází tak ke ztrátám energie a motor se tolik nepřehřívá. Tím pádem také odpadá nutnost údržby nebo výměny opotřebených kartáčů, a vy tak můžete těžit z vyššího výkonu a točivého momentu.

Akumulátor jako součást designu (v patentovém řízení) - Akumulátor je umístěn vodorovně napříč strojem, aby se snížilo riziko, že se do jeho přihrádky dostane špína, voda, odřezky nebo prach, což by mohlo způsobit potíže s konektorem. Zároveň se tím zlepšuje rozložení hmotnosti a vyvážení stroje, díky čemuž je snáze ovladatelný a lépe se s ním pracuje. Příčné uložení akumulátoru je vysoce flexibilní, neboť umožňuje použití akumulátorů různých velikostí.
Battery Through body 200 series
savE™ - Režim savE™ maximalizuje dobu provozu, snižuje hladinu hluku a snižováním otáček prodlužuje výdrž akumulátoru. Ideální pro úkoly, které nevyžadují plný výkon. Režim savE™ zapnete a vypnete pouhým stisknutím tlačítka.






Specifikace motoru
Výrobce motoru Typ motoru BLDC (bezkomutátorový stejnosměrný)
Akumulátor Lion
Baterie 36 V
Řezací zařízení
Rychlost stříhání 3 000 kmitů/min
Rozteč nožů (zubů) 33 mm
Délka střihací lišty 45 cm
Maximální doporučený průměr větví 20 mm
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 3,2 Kg (bez baterie)

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna 215iHD45 (bez baterie a nabíječky), plotostřih, nůžky na živý plot