Husqvarna RC 318T

Husqvarna RC 318T

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 62 11‑01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 209 900 Kč

  • Cena bez DPH: 173 471 Kč

Pohodlný rider s chytrým sběrným systémem a snadným vyprazdňováním

Husqvarna Rider RC 318T je všestranná sekačka na trávu se sedící obsluhou s vysokou sběrnou kapacitou pro sečení velkých zahrad. Inovativní sběrný systém bez ucpávání přesouvá odřezky trávy přímo ze vpředu zavěšeného žacího ústrojí do 300litrového koše. Automatické udusání umožňuje naplnit sběrný koš větším množstvím trávy, takže můžete před každým vyprázdněním sekat déle. Nastavení výšky sečení a vyprazdňování lze provádět bez sesednutí ze stroje, což přispívá k většímu pohodlí i efektivitě práce. Žací ústrojí lze naklonit o 90 stupňů a je tak snadno přístupné pro servis a čištění.

**Dodává se bez žacího ústrojí

Charakteristické vlastnosti

LED světlomety - Osvětlují o více než 50 % větší plochu ve srovnání s tradičními žárovkami. Pro bezpečnější provoz při špatných světelných podmínkách.
Rider 316T AWD
Startování otočením klíčku - Snadné spuštění v každém počasí bez sytiče. Stačí otočit klíčkem a jet.
Rider R 214T AWD
Víčko palivové nádrže na povrchu - Díky vnějšímu víčku palivové nádrže nemusíte při doplňování paliva otevírat kryt motoru. Mimořádně široký otvor palivové nádrže usnadňuje tankování.
Rider 200/300-series
Snadno dosažitelná páka pro nastavení výšky sečení - Páka pro nastavení výšky sečení je umístěná v dosahu ze sedadla obsluhy, což umožňuje průběžně měnit výšku sečení.
R 213C
Režim bez sběru - Stisknutím tlačítka můžete přepínat mezi režimy sběru a bez sběru, aniž byste museli opustit sedadlo řidiče.
RC 320Ts AWD
Pohodlné sedadlo řidiče - Jízda s riderem je bezpečná a pohodlná. Rider má vynikající trakci jak na rovných plochách, tak na svahu. K jeho stabilitě přispívá nízko položené těžiště.

Opěrná kolečka - Žací ústrojí je opatřeno opěrnými kolečky pro plynulé sečení při zatáčení. Kolečka také zabraňují poškození povrchu trávníku.
Combi 103
Vyprázdnění sběrného koše ze sedadla řidiče - Integrovaný sběrný koš se rychle vyprazdňuje ze sedadla řidiče a umožňuje nepřetržité sečení bez přerušení.
RC 320Ts AWD
Hydrostatická převodovka ovládaná pedálem - Pedálem ovládaná hydrostatická převodovka – rychlost a směr jízdy (vpřed a vzad) jsou ovládány pomocí pedálů, což vám umožňuje mít obě ruce na volantu pro optimální kontrolu nad jízdou.

Automatické zapínání žacích nožů - Nože se automaticky zapínají při spuštění žacího ústrojí pro rychlé a plynulé zahájení práce.
R 213C
Počítadlo provozních hodin se servisními intervaly Počítadlo provozních hodin s připomenutím servisních intervalů indikuje, kdy je čas provést servis sekačky, a usnadňuje udržování sekačky v co nejlepším stavu.
Rider 300-series
Průhledná palivová nádrž - Velká průhledná palivová nádrž umožňuje snadno kontrolovat hladinu paliva a podle toho plánovat práci.
R 115B , R 115C
Výkyvná zadní náprava - Zadní náprava je výkyvná pro zajištění maximální trakce kol pohonu a hladké řízení i na nerovném terénu.
Rider
Servisní poloha - Žací ústrojí lze naklopit do servisní polohy pro snadný přístup při čištění nebo servisu.

Kloubové řízení - Kloubové řízení poskytuje vynikající ovladatelnost a usnadňuje jízdu kolem překážek, například stromů a keřů.
Snadno dostupné ovládací prvky - Ovládací prvky jsou snadno dostupné a navrženy pro optimální komfort obsluhy.
Rider 300-series
Motor umístěný za řidičem - Motor umístěný vzadu zajišťuje lepší přehled při sečení a generuje menší hlučnost a emise v prostoru řidiče oproti riderům s motorem umístěným vpředu.

Čtyři velká kola - Velký průměr předních i zadních kol poskytuje optimální pohodlí při jízdě, vysokou terénní dostupnost a snižuje riziko poškození udržovaných povrchů.

Vpředu zavěšené žací ústrojí - Žací ústrojí zavěšené vpředu umožňuje vynikající přístup do rohů a pod křoviny, lavičky v parcích, apod.
Rider 111
ACTech - Neucpávající se sběrný systém ACTech s automatickým hutněním umožňuje sbírat do koše větší množství trávy a vyprazdňovat koš s menší frekvencí, což prodlužuje dobu provozu.
RC 320Ts AWD
Specifikace motoru
Chlazení motoru Vzduchem
Zdvihový objem válce, cm³ 635 cm³
Výstupní výkon, kW 12,6 kW
Název motoru Husqvarna HV 635AE
Přednastavené otáčky, ot./ min 2 900 ot./min
Akumulátor Lion / 5,5 Ah
Olejový filtr Ano
Počet válců 2
Typ mazání motoru Tlakové s olejovým filtrem
Systém pohonu
Rychlosti, dopředu/dozadu Plynulé, ovládáno 2 pedály
Hnací systém
Typ převodovky Hydrostatická
Žací zařízení
Šířka sečení Volitelně - Combi 103 cm / 112 cm
Zapínání žacích nožů Automatické
Objem sběrného koše, litry 300 l
Výška sečení, min-max, mm 25 - 75 mm
Celkové rozměry
Délka 208,9 cm
Šířka 103 cm
Výška 128,4 cm
Hmotnost, kg 326 kg (bez řezacího zařízení)
Vybavení
Materiál sedadla Vinyl
Počítadlo provozních hodin Digitální

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna RC 318T, sečení a údržba trávníku, rider, zahrada