Husqvarna R 112C5

Husqvarna R 112C5

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:967 17 85‑02
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 74 999 Kč

  • Cena bez DPH: 61 983 Kč

Kompaktní rider pro snadné sečení a manévrování

Husqvarna Rider R 112C5 je sekačka na trávu se sedící obsluhou určená k domácímu použití. Je navržena tak, aby s ní bylo možné sekat kolem květinových záhonů, keřů a dalších překážek na trávníku. Kompaktní konstrukce zajišťuje snadné manévrování i ve stísněných prostorech a jednoduché skladování. I přes menší rozměry má tento rider vynikající trakci ve svazích a vlhkých podmínkách. Kloubové řízení umožňuje rychlé otáčení s minimálním poloměrem a žací ústrojí Combi poskytuje flexibilitu s možností výběru mezi metodou BioClip® (mulčování), kdy se tráva poseče na malé kousky, které se rychle rozloží a vrací se do trávníku jako hnojivo, nebo zadního výhozu pro efektivní sečení ploch s vyšší trávou.

**Kompletní stroj vč. žacího ústrojí

Charakteristické vlastnosti
BioClip® (mulčování) - BioClip (mulčování) rozseká trávu na malé kousky, které se rychle rozkládají a tvoří přírodní hnojivo, čímž dosáhnete vynikajících výsledků v často sečených oblastech.
Rider
Žací ústrojí Combi - Žací ústrojí Combi nabízí výběr mezi dvěma systémy sečení v závislosti na podmínkách. Vyberte si funkci BioClip® pro hnojení trávníku a zadní výhoz pro efektivní sečení na plochách s vyšší a hrubší trávou.
Cutting Deck Combi 95
Automatické zapínání žacích nožů - Nože se automaticky zapínají při spuštění žacího ústrojí pro rychlé a plynulé zahájení práce.
R 213C
Výkyvná zadní náprava - Zadní náprava je výkyvná pro zajištění maximální trakce kol pohonu a hladké řízení i na nerovném terénu.
Rider
Víčko palivové nádrže na povrchu - Díky vnějšímu víčku palivové nádrže nemusíte při doplňování paliva otevírat kryt motoru. Mimořádně široký otvor palivové nádrže usnadňuje tankování.
Rider 200/300-series
Průhledná palivová nádrž - Velká průhledná palivová nádrž umožňuje snadno kontrolovat hladinu paliva a podle toho plánovat práci.
R 115B , R 115C
Pákové nastavení výšky sečení - Snadné nastavení výšky sečení pomocí jedné páky.
R 115B , R 115C
Kloubové řízení - Kloubové řízení poskytuje vynikající ovladatelnost a usnadňuje jízdu kolem překážek, například stromů a keřů.

Pohodlné sedadlo řidiče - Jízda s riderem je bezpečná a pohodlná. Rider má vynikající trakci jak na rovných plochách, tak na svahu. K jeho stabilitě přispívá nízko položené těžiště.
Rider 300-series
Snadno dostupné ovládací prvky - Ovládací prvky jsou snadno dostupné a navrženy pro optimální komfort obsluhy.
Rider 300-series
Motor umístěný za řidičem - Motor umístěný vzadu zajišťuje lepší přehled při sečení a generuje menší hlučnost a emise v prostoru řidiče oproti riderům s motorem umístěným vpředu.

Čtyři velká kola - Velký průměr předních i zadních kol poskytuje optimální pohodlí při jízdě, vysokou terénní dostupnost a snižuje riziko poškození udržovaných povrchů.

Vpředu zavěšené žací ústrojí - Žací ústrojí zavěšené vpředu umožňuje vynikající přístup do rohů a pod křoviny, lavičky v parcích, apod.
Rider 111
Držák na láhev - Prakticky umístěný držák na láhev pro občerstení při práci.
Rider 200/300-series
Specifikace motoru
Chlazení motoru Vzduchem
Zdvihový objem válce, cm³ 413 cm³
Výrobce motoru Husqvarna HS 413AE
Čistý výkon při přednastavených otáčkách, kW 8,4 kW
Přednastavené otáčky, ot./ min 3 000 ot./min
Akumulátor Global / 21 Ah
Počet válců 1
Typ mazání motoru Rozstřikem
Hnací systém
Pojezd Ovládaný pedálem
Typ převodovky Manuální
Žací zařízení
Šířka sečení 85 cm
Počet nožů 2
Zapínání žacích nožů Automatické
Objem sběrného koše, litry Bez koše
Výška sečení, min-max, mm 25 - 70 mm
Celkové rozměry
Délka 212 cm
Šířka 89 cm
Výška 107 cm
Vybavení
Materiál sedadla PU
Typ volantu Standartní

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna R 112C5, rider, zahrada, údržba a sečení trávníku