Husqvarna Automower® 315 Mark II

Husqvarna Automower® 315 Mark II

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 52 68‑11
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 48 999 Kč

  • Cena bez DPH: 40 495 Kč

Efektivní, snadno ovladatelná robotická sekačka pro trávníky do 1 500 m² ✔️

Husqvarna Automower® 315 Mark II je snadno ovladatelná robotická sekačka vhodná pro trávníky o rozloze až 1 500 m². Díky kompaktní čtyřkolové konstrukci se můžete spolehnout, že dosáhne perfektních výsledků jak na svazích se 40% sklonem, tak v úzkých průchodech. Sekačka se snadno čistí a je vybavena ochranou před mrazem a funkcí Timer podle počasí, které upravují dobu sečení podle ročního období a v případě mrazu přeruší plán sečení. Díky tomu nedochází ke zbytečnému opotřebení trávníku. Kromě toho se sekačka v úzkých průjezdech přepíná do režimu systematického sečení, aby se snížil počet otáček a minimalizovaly stopy po kolech. Díky aplikaci Automower® Connect můžete sekačku pohodlně sledovat i ovládat pomocí chytrého telefonu.


Charakteristické vlastnosti 
Automower® Connect - Vychutnejte si pohodlí dálkového ovládání ze smartphonu pomocí aplikace Husqvarna Automower® Connect. Mimo jiné můžete robotickou sekačku Husqvarna spravovat a monitorovat, měnit její nastavení a získat snadný přístup k informacím a tipům, díky nimž bude údržba trávníku bezstarostná. V závislosti na modelu je k dispozici mobilní připojení, připojení Wi-Fi a Bluetooth.
Aplikace Automower® Connect pro robotické sekačky | Husqvarna CZ
Timer podle počasí - Sekačka Husqvarna Automower® umí svoji pracovní dobu přizpůsobit počasí, což znamená, že v době rychlého růstu trávy pracuje mnohem déle. Za slunečného a suchého počasí nebo ke konci sezóny seká kratší dobu - tím šetří trávník a zároveň se méně opotřebovává.
Automower Weather timer
Systematické sečení trávy v úzkých průchodech - Sekačku můžete nastavit tak, aby v úzkých průchodech automaticky změnila režim sečení z náhodného na systematický režim. Tím snížíte počet zatáček a nerovností, které se obvykle vyskytují v úzkých průchodech, a minimalizuje se tak riziko vyjetí kolejí a poškození trávníku.
Automower 305: systematic passage mowing
Automatické zvládání průchodů / pantentováno - Husqvarna Automower® automaticky rozpozná úzký průchod a projede i tím nejužším. Při průjezdu úzkými místy mění dráhu, aby nedocházelo k vyjetí nehezkých kolejí.
Automatic passage handling Automower 305
Protimrazová ochrana - Robotická sekačka automaticky přerušuje plán sečení v mrazivých podmínkách a pomáhá tak chránit trávník.
Frost guard 305
Snadné čištění - Vnější a spodní část robotické sekačky můžete jednoduše omývat zahradní hadicí. Odnímatelný horní kryt a tělo pro snadné čištění a přístup.
Hose washable 305
Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem. Tento akumulátorový výrobek během používání nevypouští žádné emise CO2 a dokáže nabídnout výkon a kvalitu, které očekáváte od značky Husqvarna. Je však důležité si uvědomit, že emise CO2 vznikají během dalších fází životního cyklu výrobku, jako jsou výroba, nabíjení a likvidace po konci životnosti.
Forest
Sečení po spirále - Pro efektivní sekání v oblastech s vysokou trávou lze aktivovat režimy sečení na místě nebo sečení po spirále. Když je aktivována funkce sečení po spirále, senzory žacího kotouče rozpoznají, když sekačka vjede do oblasti s vyšší trávou, a automaticky přepnou technologii sečení na systematický spirálový vzor. Režim Sečení na místě je určen pro rychlé sečení menší plochy s vyšší trávou. To je zvláště užitečné pro místa například pod zahradním nábytkem poté, co ho odstraníte. Umístěte sekačku na požadovanou plochu a zvolte režim Sečení na místě. Sekačka bude sekat v úzkých spirálách a po dokončení přejde do automatického režimu.
Husqvarna Automower 430X NERA | Dokonalý Trávník
Sečení na místě - Speciální režim pro rychlé posekání menší plochy s vyšší trávou. To je užitečné například při sečení v místech, kde stával zahradní nábytek a na jeho místě zbyla neposečená tráva. Sekačku umístěte na požadované místo a zvolte režim Sečení na místě. Sekačka bude sekat v úzkých spirálách a po dokončení bude pokračovat v automatickém režimu.
GARTEKO Brno | Robotická sekačka HUSQVARNA AUTOMOWER 320 NERA | Prodej -  Servis
Profily - Vytvořte si několik profilů s individuálním nastavením, což usnadňuje používání sekačky na několika místech. Pojmenováním profilů a instalací si usnadníte přepínání mezi různými nastaveními přímo v menu sekačky.
Illustration Use Automower Installation Two charging stations
Sekundární oblast - Pokud se váš trávník skládá ze dvou ploch, které nejsou propojeny průchodem pro sekačku, můžete nastavit vedlejší plochu. Chcete-li vytvořit vedlejší plochu, musíte intalovat ohraničující vodič tak, aby kolem této oblasti vytvořil ostrůvek. Po instalaci sekačku ručně přesunete do druhé oblasti a ta bude sekat po zvolenou dobu nebo do vybití akumulátoru.
Illustration Use Automower installation secondary area
Ovládání
Aktualizace firmware Autorizovaný servis
Bezdrátové připojení Bluetooth®
Informační panel Monochromatický grafický displej 2,8”
PIN kód Ano
Řízení pomocí aplikace Automower® Connect
Klávesnice Ano + display/apl.
Kapacita
Typ ohraničení Vodič
Max. aktivní čas 24 hod
Specifikace motoru
Baterie Li-ion / 2,1 Ah
Žací zařízení
Obousměrné otáčení žacího disku Ano
Šířka sečení 22 cm
Počet nožů 3 otočné ostré žací břity
Výška sečení, min-max, mm 20 - 50 mm
Výkonnost
Nabíjecí proud 1,3 A
Kapacita sečení, m² 1500 m2
Systém nabíjení Automatický
Maximální sklon pracovní plochy 40%
Typická doba nabíjení 60 min
Průměrná doba sečení na jedno nabití 60 min
Průměrná spotřeba energie 10kWh za měsíc při 1000m²
Celkové rozměry
Délka 57 cm
Šířka 43 cm
Výška 25 cm
Hmotnost, kg 9,4 kg

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna Automower® 315 Mark II, údržba a sečení trávníku, zahrada, robotická sekačka