Husqvarna Automower® 520 EPOS™

Husqvarna Automower® 520 EPOS™

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 71 78‑11
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 95 999 Kč

  • Cena bez DPH: 79 338 Kč

Robotická sekačka s virtuálními hranicemi pro zelené plochy do 5000 m²​


Robotická sekačka Husqvarna Automower® 520 EPOS™ je navržená pro komerční vozový park a příbuzný model dobře zavedené sekačky Automower® 550 EPOS. Obsahuje satelitní technologií EPOS™ společnosti Husqvarna s virtuálními hranicemi namísto fyzických vodičů, což vám umožňuje definovat několik pracovních oblastí s různými nastaveními a nastavit dočasně zakázané zóny. Díky systematickému vzoru sečení zvládne sekačka Automower® 520 EPOS™ zelené plochy až do 5000 m². Sekačka se také snadno pohybuje v úzkých průchodech a zvládá svahy až do 45 % (24°) s perfektními výsledky sečení – i za deště. Technologie vyžaduje použití referenční stanice EPOS™ RS5.

Charakteristické vlastnosti
Technologie Husqvarna - Satelitní technologie Husqvarna EPOS™ (Exact Positioning Operating System) zajišťuje přesnost na centimetr a umožňuje vytvářet virtuální hranice. Průlomová technologie robotických sekaček Automower®, která nabízí snadnou a flexibilní péči o trávník bez nutnosti použití fyzických vodičů. V důsledku toho zaniká riziko přerušení vodiče.
Automower NERA wire free installation - web use only
Navádění pomocí EPOS™ - Husqvarna Automower® automaticky vypočítává nejefektivnější trasu do a z dokovací nabíjecí stanice. Změní trasu na trávníku, aby nedocházelo k vyjetí nehezkých kolejí.
GSP content Skövde

Husqvarna Fleet Services™ - Aplikace Husqvarna Fleet Services™ vám poskytuje možnost sledovat, ovládat a analyzovat celou vaši flotilu strojů z vašeho chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku. Můžete monitorovat stav vašich sekaček nebo jejich přesné umístění, uvést je do chodu, zastavit nebo zaparkovat všechny před příchodem bouřky. Jednoduché je i jejich nastavení, včetně výšky sečení. Aplikace umožňuje příjímání varovných hlášení a sledování polohy sekačky v případě odcizení, ať jste vy nebo sekačka kdekoli. Během instalace a při úpravách instalací bez ohraničujících vodičů EPOS je vyžadována podpora ze strany Automower Connect.

Uživatelsky přátelské rozhraní - Rozhraní přizpůsobené pro profesionální použití, což znamená, že všechna nastavení a ovládací prvky jsou spravovány na dálku prostřednictvím aplikace pro smartphone Husqvarna Fleet Services nebo prostřednictvím PC/ tabletu. Ovládací prvky výrobku; stavová LED indikace a funkce START/STOP. Jednoduché používání i pro nezkušené uživatele. Ochrání váš výrobek před vážným poškozením v případě vandalismu.
Automower - Pro-user interface
Bezpečnostní světla / pro bezpečnost okolí - Bezpečnostní světla s pulzujícím nebo stálým světlem pro zvýšení viditelnosti během provozu v noci. Snižují riziko nehod ve veřejném pracovním prostředí.
Safety lights
FOTA - bezdrátová aktualizace firmware - FOTA – technologie, která obsluze umožňuje provádět aktualizace firmwaru prostřednictvím aplikace Fleet Services™. Stahování probíhá na dálku, bez nutnosti fyzického zásahu do sekačky, a umožňuje nahrát nové funkce a aktualizace.
Husqvarna Fleet Services, FOTA, App, Android
Nízká hlučnost - Díky unikátnímu systému sečení pracuje Automower® velmi diskrétně a tiše a tehdy, kdy si to přejete.

Elektricky ovládané nastavení výšky sečení - Elektrické nastavení výšky sečení umožňuje pohodlně nastavit požadovanou výšku pomocí aplikace Husqvarna Automower® Connect. Toto nastavení je dostupné také v hlavní nabídce sekačky.
Electric height adjustment
Timer podle počasí - Sekačka Husqvarna Automower® umí svoji pracovní dobu přizpůsobit počasí, což znamená, že v době rychlého růstu trávy pracuje mnohem déle. Za slunečného a suchého počasí nebo ke konci sezóny seká kratší dobu - tím šetří trávník a zároveň se méně opotřebovává.
Automower Weather timer
Flexibilní umístění nabíjecí stanice - Umožňuje flexibilní umístění nabíjecí stanice v zahradě, což usnadňuje instalaci a zajistí bezproblémové zajíždění sekačky do nabíjecí stanice.

Kontrola vyváženosti - Automaticky detekuje a upozorní, pokud dojde k nevyváženosti žacího systému, aby byl zajištěn tichý a bezproblémový provoz. Nevyváženost může být způsobena chybějícími, dvojitě namontovanými nebo poškozenými břity.
Cutting system
Přední nárazník - Pogumovaný přední nárazník zvyšuje odolnost sekačky proti opakovaným kolizím se stromy, keři a dalšími předměty uvnitř instalace.
Front bumper
Ochrana proti krádeži pomocí GPS - Sekačka je vybavena modulem GPS pro sledování aktuální polohy sekačky, které minimalizuje riziko krádeže. Do vašeho zařízení budou prostřednictvím aplikace Automower Connect® zasílána oznámení, díky nimž budete vždy vědět, kde se sekačka nachází.
Automower Connect Map Security
Spolehlivost - Husqvarna klade mimořádný důraz na spolehlivost robotických sekaček. Během 20-letého vývoje těchto sekaček se zaměřujeme zejména na dosažení maximální spolehlivosti, nejvyšší kvality a na minimálizaci nezbytné obsluhy těchto sekaček.
450X by castle
Unikátní systém sečení - Sekačka Automower® Husqvarna zkracuje trávu jen o kousíček, ale často, což zajišťuje pěkný a zdravý trávník. Je vybavena noži ze silné uhlíkové oceli, ostrými jako břitva, které jsou připevněny k disku robustního žacího ústrojí. To umožňuje efektivní provoz a extrémně nízkou spotřebu energie.
Cutting disc/blade
Ochrana proti krádeži pomocí alarmu / PIN kódu - Vybavená alarmem s vysokým tónem a zámkem na PIN kód pro minimalizaci rizika krádeže. Pokud je sekačka odnesena, spustí se výstraha, kterou lze deaktivovat pouze pomocí jedinečného PIN kódu sekačky.
Alarm - 550
Automatické nabíjení - Pokud sekačka Automower® potřebuje energii, nalezne si sama cestu k nabíjecí stanici.
Automatic charging - 550
Jednoduché nastavení časového spínače - S pomocí časového spínače s týdenním cyklem můžete přesně naplánovat časové intervaly, ve kterých bude sekačka Automower® pracovat.
Automower Connect Timer
Senzory zvednutí a náklonu - Jestliže se Automower® zvedne nad zem nebo se převrátí, sečení se automaticky přeruší. Rotující žací břity jsou navíc umístěny v dostatečné vzdálenosti od vnější hrany stroje. Když Automower® narazí na překážku, zastaví se a změní směr, aniž by došlo k jakémukoliv poškození.

Odolný proti vlivům počasí - Automower® může být venku po celý den a je navržen tak, aby fungoval správně a bez dozoru bez ohledu na povětrnostní podmínky. Díky kvalitní konstrukci se osvědčil i v drsném severském podnebí.
Automower 550 / 520
AppDrive - dálkové ovládání - Usnadněte si ovládání sekačky pomocí chytrého telefonu. Použijte aplikaci appDrive při definování mapy EPOS nebo při přemisťování sekačky mezi oblastmi bez nutnosti přenášení.
appDrive - CEORA
Volitelný vzor sečení - Vylepšete vizuální dojem z trávníku změnou schématu sečení. S technologií EPOS™ může sekačka běžet v paralelních liniích a vytvářet různé tvary sečení, jako jsou kosočtverce, trojúhelníky a šachovnice.
CEORA™ on soccer field - Trollhättan BOIS
Zvládne i náročný terén - Velká kola, která udržují směr a poskytují vynikající trakci i na kluzkém povrchu. Sekačka si poradí se sklonem až do 45%.
5 žacích břitů - Žací kotouče u komerčních modelů Automower řady 500 a CEORA jsou vybaveny 5 žacími břity Enhance HSS, které poskytují vyšší sekací výkon. Více břitů na kotouči zajišťuje jemnější sekání a prodlužuje interval výměny nožů.
Cutting disc - AM 500 series
Ovládání
Aktualizace firmware FOTA
Bezdrátové připojení Bluetooth®, Celulární
Informační panel Ne
Integrace s inteligentní domácností Ano
PIN kód Ano
Klávesnice Profesionální uživatelské rozhraní/ apl.
Kapacita
Pracovní kapacita 5 000 m²
Typ ohraničení Virtuální
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy 45 %
Max. aktivní čas 24 h
Systém nabíjení Automatický
Specifikace motoru
Akumulátor Lion / 5 Ah
Řezací zařízení
Šířka záběru 24 cm
Žací zařízení
Žací systém 5 otočných žacích břitů
Obousměrné otáčení žacího disku Ano
Nastavení výšky sečení Elektrické
Výška sečení, min-max, mm 20 - 60 mm
Výkonnost
Nabíjecí proud 2,2 A
Průměrná spotřeba energie za měsíc při maximálním využití 14 kWh
Typická doba nabíjení 65 min
Průměrná doba sečení na jedno nabití 75 min
Celkové rozměry
Délka 72 cm
Šířka 56 cm
Výška 32 cm
Hmotnost, kg 13,8 kg

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna Automower® 520 EPOS™, zahrada, údržba a sečení trávníku, robotická sekačka