SOLO by AL-KO T22-105.4 HD V2 SD Premium

SOLO by AL-KO T22-105.4 HD V2 SD Premium

Výrobce:AL-KO
Kód výrobku:127710
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 113 990 Kč

  • Cena bez DPH: 94 207 Kč

Inteligentní chytrý kokpit v novém designovém faceliftu benzínového zahradního traktoru solo® by AL-KO T 22-105.4 HD V2 SD..

Díky chytrému kokpitu má uživatel vždy vše pod kontrolou: pro efektivnější práci, zvýšený požitek z jízdy a lepší výsledky sečení. Benzínový zahradní traktor solo® by AL-KO T 22-105.4 HD V2 SD je vyvinut v Německu a vyráběn v Rakousku. Nový design, nejvyšší kvalita, dlouholeté výrobní zkušenosti a inovativní inteligentní kokpit dělají z tohoto zahradního traktoru vašeho dokonalého partnera na vaší zahradě. S novým chytrým kokpitem přináší zahradní traktor solo® by AL-KO nejen revoluci v sekání trávy, ale také je mnohem efektivnější a usnadňuje práci. Jak to funguje? Proměnou smartphonu na kokpit a jeho vložením do stabilního držáku, který je vhodný pro smartphony od 4 do 7 palců. Navažte Bluetooth spojení s traktorem a můžete spustit chytrý kokpit.

Při práci na plochách až 8 000 m² lze všechna důležitá data, jako je rychlost, palivoměr, účinnost sečení, zbývající a posečený čas, celkové provozní hodiny, stav nabití baterie, zobrazení sklonu atd., číst přímo v kokpitu. Aby byl smartphone vždy připraven k použití, má solo® by AL-KO T 22-105.4 HD V2 SD nabíjecí USB konektor s integrovanou ochranou proti prachu a dešti.

Benzínový zahradní traktor T 22-105.4 HD V2 SD je poháněn motorem Briggs & Stratton o výkonu 11,7 kW - s velmi vysokými výkonovými rezervami. Výšku žacího ústrojí o šířce 105 cm se dvěma noži lze centrálně nastavit v sedmi krocích od 30 mm do 90 mm. V zimě lze žací ústrojí snadno demontovat za účelem údržby nebo použití traktoru jako vozidla na odklízení sněhu.
Rám z profilu C je obzvláště robustní a odolný proti zkroucení a v kombinaci se standardním nárazníkem a stabilní litou nápravou předního kola zajišťuje zahradnímu traktoru dlouhou životnost. LED systém zaujme především svými zářivými LED pásy jako stálými světly pro denní svícení. Volitelně si můžete nechat dovybavit elektronický systém vyprazdňování sběrného koše o objemu 310 litrů.

Sekání trávníků na velkých trávnících je potěšením i díky 23" zadním kolům a prémiové převodovce G700, která umožňuje rychlost až 13 km/h a zajišťuje plynulou jízdu přes výmoly. Komfort a efektivitu zvyšuje i vestavěný tempomat. Pedály vpřed a vzad vedle sebe pro intuitivní řízení. Sekačka se snadno doplňuje díky vnějšímu hrdlu nádrže. Hluboký povrch běhounu a vysoký prostor pro nohy usnadňují nastupování a práci s naším zahradním traktorem. Pohodlné sedadlo lze individuálně nastavit postupně. Nyní nové s područkami.



Objevte nový design, který dává traktoru zcela nové vnímání a rozměr.




           Základní charakteristika


  • Chytrý kokpit pro připojení mobilního telefonu
  • Inovativní funkce paměti nastavení výšky sečení
  • Tempomat pro rovnoměrné sečení
  • Poloprofesionální komponenty pohonu a robustní litá náprava
  • Nožní hydrostat s ergonomicky uspořádanými dvojitými pedály a převodovkou G700
  • Technologie MaxAirflow pro optimální transport trávy do extra velkého sběrného koše o objemu 310 litrů
  • Včetně atraktivního, odolného nárazníku
  • Optimální poloha sedu, výborná ergonomie, hluboký nášlap s gumovou vložkou a dostatek místa pro nohy

Specifikace motoru
Zdvihový objem válce, cm³ 656 cm³
Výkon, kW 11.7 kW
Elektrický start Ano
Objem palivové nádrže 8 L
Počet otáček, ot./min 2450
Automatický sytič Ne
Počet válců 2
Hnací systém
Rychlost dopředu, max. 13 km/h
Rychlost dozadu, max. 5 km/h
Typ převodovky Hydrostatická, G700
Tempomat Ano
Žací zařízení
Nastavení výšky sečení Centrálně, 7 poloh
Funkce mulčování Ano
Boční výhoz Ano
Typ žacího ústrojí Dvounožové
Šířka sečení 105 cm
Výška sečení, min-max, mm 30 - 90 mm

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Zahradní traktor SOLO by AL-KO T22-105.4 HD V2 SD Premium