Husqvarna 340i (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna 340i (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:967 98 79‑14
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 12 999 Kč

  • Cena bez DPH: 10 743 Kč

Husqvarna 340i je snadno použitelná, výkonná a lehká akumulátorová řetězová pila. Má vysoký řezný výkon pro všechny práce, jako jsou kácení, prořezávání, tesařské práce a řezání palivového dřeva. Vynikající manévrovatelnost díky štíhlému tělu pily, které udržuje těžiště blízko rukojeti. Brzda řetězu aktivovaná setrvačností přináší mimořádně bezpečné používání. Pila 340i nabízí také nízkou úroveň vibrací a hluku a inteligentní uživatelské rozhraní se snadno čitelným stavem akumulátoru. Řetězovou pilu lze používat jak s interním, tak se zádovým akumulátorem. ✔️


Dodává se bez baterie a nabíječky. 


Vlastnosti 


Výkonný bezkomutátorový motor - Námi vyvinutý moderní bezkomutátorový motor je o 25% výkonnější než standardní kartáčový motor. To znamená, že motor poskytuje vysoký točivý moment a konzistentní výkon.


536Li XP / T536Li XP


Systém výměnných akumulátorů Flexibilní 36V systém BLi-X společnosti Husqvarna nabízí akumulátorový pohon pro vše – od lehkých i náročných prací kolem domu po profesionální použití. Jeden akumulátor lze použít pro několik strojů a s celou řadou variant, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové, což usnadňuje nalezení optimálního řešení co se týče výkonu a náročnosti vaší práce. Všechny akumulátory poskytují vysoký výkon, jsou konstruovány pro dlouhodobé používání a lze je rychle dobíjet a vyměňovat pro nepřetržité používání.
Flexible Husqvarna BLi-X Battery System
Ergonomický design - Štíhlé tělo, vysoko položené těžiště a plochá spodní strana zaručují snadné ovládání pily.
Battery chainsaw 340i

Snadné otevírání nádrže - Výklopné víčko usnadňuje plnění nádrže.
T536LiXP, T 536 LiXP, T436Li, T436 Li, T536LiXP, T 536 LiXP
Brzda řetězu aktivovaná setrvačností - V případě zpětného vrhu účinná brzda řetězu aktivovaná setrvačností okamžitě zastaví řetěz, aby se snížila pravděpodobnost zranění.

Stejný výkon jako benzínový motor - Akumulátor Li-Ion 36 V poskytuje stejně vysoký výkon, spolehlivý provoz a dlouhou životnost jako benzínový motor - ovšem bez přímých emisí. Na jedno nabití s ní vykonáte tolik práce jako na jednu nádrž benzínu.
Battery and Pile of petrol cans
Práce bez přestávek - Naše akumulátory vám umožní pracovat skutečně rychle a efektivně.
Battery BLi520X / BLi940X
Vysoká rychlost řetězu - Vysoká rychlost řetězu pro rychlé, hladké řezání
Chain speed 20 m/s Chainsaw T536Li
Minimální údržba - Žádné doplňování paliva, méně náročná obsluha a elektronicky řízený systém pohonu zaručují méně prostojů v práci a nízké provozní náklady.
PRO Battery products, Low maintenance


Nízké emise uhlíku - Tento akumulátorový výrobek během používání nevypouští žádné emise CO2 a dokáže nabídnout výkon a kvalitu, které očekáváte od značky Husqvarna.
Forest
savE™ - Režim savE™ maximalizuje dobu provozu, snižuje hladinu hluku a snižováním otáček prodlužuje výdrž akumulátoru. Ideální pro úkoly, které nevyžadují plný výkon. Režim savE™ zapnete a vypnete pouhým stisknutím tlačítka.


Specifikace motoru
Akumulátor Lion
Baterie 36 V
Řezací zařízení
Tloušťka vodícího článku 1,3 mm
Doporučená délka vodící lišty, min-max, cm 30 - 40 cm
Rozteč řetězu 3/8" mini
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 2,8 Kg (bez baterie a řezacího zařízení)

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna 340i (bez baterie a nabíječky)