Husqvarna 120iB (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna 120iB (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:967 97 61‑01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 3 999 Kč

  • Cena bez DPH: 3 305 Kč

Kompaktní, snadno použitelný foukač

Husqvarna 120iB je lehký a snadno použitelný akumulátorový foukač, vhodný pro malé a středně velké zahrady. Tři různé režimy poskytují optimální výkon podle potřeby, od lehkých úkolů až po úkoly vyžadující plný výkon. Kompaktní provedení, měkká rukojeť, nízká hmotnost a dokonalé vyvážení zajišťují vynikající ergonomii pro pohodlnou práci.


Dodává se bez baterie a nabíječky.


Charakteristické vlastnosti

3 různé režimy pro nejlepší výkon podle podmínek a potřeb - Tři režimy poskytují optimální výkon podle potřeby, od lehkých úkolů až po úkoly vyžadující plný výkon. 3 N pro drobnější práce uvnitř i venku. 7 N pro vyšší výkon, vhodný pro většinu úkolů. 10 N pro náročnější úkoly a potřebu plného výkonu.
120iB Battery blower
Rychlá akcelerace při startování - Rychlá akcelerace při startování umožňuje pracovat efektivněji


Vynikající ergonomie - Dokonalé vyvážení, pohodlná rukojeť a intuitivní klávesnice poskytují vynikající ergonomii pro pohodlnou práci.
436LiB_536LiB, Blower, Battery
Stejnosměrný motor - Bezkomutátorový motor má vyšší účinnost, delší životnost a menší nároky na údržbu ve srovnání s komutátorovými motory. Díky absenci kartáčů se eliminuje tření a nedochází tak ke ztrátám energie a motor se tolik nepřehřívá. Tím pádem také odpadá nutnost údržby nebo výměny opotřebených kartáčů, a vy tak můžete těžit z vyššího výkonu a točivého momentu.

Systém výměnných akumulátorů - Flexibilní 36V systém BLi-X společnosti Husqvarna nabízí akumulátorový pohon pro vše – od lehkých i náročných prací kolem domu po profesionální použití. Jeden akumulátor lze použít pro několik strojů a s celou řadou variant, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové, což usnadňuje nalezení optimálního řešení co se týče výkonu a náročnosti vaší práce. Všechny akumulátory poskytují vysoký výkon, jsou konstruovány pro dlouhodobé používání a lze je rychle dobíjet a vyměňovat pro nepřetržité používání.
Battery Bli20
Nízká hladina hluku - Nízká hladina hluku přispívá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí a zajišťuje delší pracovní dobu bez rušení ostatních.
Battery Blower 536LiBX
Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem. Tento akumulátorový výrobek během používání nevypouští žádné emise CO2 a dokáže nabídnout výkon a kvalitu, které očekáváte od značky Husqvarna. Je však důležité si uvědomit, že emise CO2 vznikají během dalších fází životního cyklu výrobku, jako jsou výroba, nabíjení a likvidace po konci životnosti.
Forest
Kapacita
Foukací síla 9,6 N
Specifikace motoru
Akumulátor Lion 36 V
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 2,0 Kg

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: husqvarna, foukač listí, zahrada