Husqvarna LB 448iV (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna LB 448iV (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 71 25‑01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 26 499 Kč

  • Cena bez DPH: 21 900 Kč

Akumulátorová sekačka s pojezdem a s funkcí PowerBoost.

Husqvarna LB 448iV je robustní sekačka na trávu s pojezdem, vybavená akumulátorovým pohonem, se 48 cm širokým žacím ústrojím s mulčováním pro poloprofesionální použití. Odolné hliníkové žací ústrojí a vysoce výkonný motor dělají z této sekačky skutečně spolehlivého partnera na mnoho let. Sekačka se extrémně snadno startuje a ovládá díky intuitivní klávesnici a ergonomickým ovládacím prvkům. Funkce savE prodlužuje dobu provozu a je ideální pro sekání, které nevyžaduje plný výkon, zatímco funkce PowerBoost a aktivní chlazení umožňují sekat bujnou a vysokou trávu. Prodlouženou dobu provozu umožňují také sloty pro dva BLi akumulátory..

Dodává se bez baterie a bez nabíječky. 

Vlastnosti 

BioClip® - Systém sečení BioClip®. Tráva je přeseknuta dvakrát a nakonec jemně rozsekána, než se vrátí na trávník jako přírodní hnojivo.
BioClip
Hliníkové šasi - Vysoce odolný, litý skelet z hliníku je dostatečně silný a s dlouhou životností.
LB 553S, M 53S Pro
Hliníkové ráfky - 8-palcové lité hliníkové ráfky s dvojitě utěsněnými ložisky. Pryžové pneumatiky mají hlubší vzorek pro lepší trakci a mnohem pohodlnější jízdu.
LB 553S, M 53S Pro
Místo na dva akumulátory - Plynulá hnací síla dvou akumulátorů umožňuje výrazně prodloužit dobu sečení a dosáhnout perfektního vzhledu trávníku.
Fleet management sensor (FMS)
Power Boost - Automatické zvýšení rychlosti nože při sečení v náročných podmínkách v případě potřeby krátkodobě zvýší výkon
Power boost
Odolnost proti povětrnostním vlivům (IPX4) - Tento akumulátorový výrobek společnosti Husqvarna splňuje klasifikaci IPX4 pro odolnost proti stříkající vodě. Díky této vlastnosti se jedná o odolný a spolehlivý výrobek, který může být použit po celý rok za každého počasí.
Rain resistant IPX4
savE™ - Režim savE™ maximalizuje dobu provozu, snižuje hladinu hluku a snižováním otáček prodlužuje výdrž akumulátoru. Ideální pro úkoly, které nevyžadují plný výkon. Režim savE™ zapnete a vypnete pouhým stisknutím tlačítka.

Komponenty komerční kvality - Robustní hliníkové žací ústrojí s kvalitními komponenty a odolnou motorovou jednotku komerční kvality poskytují dlouhou životnost.


Nastavení výšky sečení - Pohodlné pružinové centrální nastavení výšky sečení umožňuje nastavit 5 hodnot v rozmezí od 27 do 64 mm.
LB 553S, M 53S Pro
Jednoduché nastavení výšky rukojeti - Rychlé a snadné nastavení rukojeti ve dvou různých výškách.
LC 551SP
Rukojeť nastavitelná i do strany - Rukojeť je nastavitelná v horizontálním i vertikálním směru i do strany pro dosažení optimální pracovní pozice a lepší ergonomii, např. při sekání u zdi.
Side adjustable handlebar
Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem. Tento akumulátorový výrobek během používání nevypouští žádné emise CO2 a dokáže nabídnout výkon a kvalitu, které očekáváte od značky Husqvarna.


Forest

Husqvarna Connect - Pomocí inteligentní aplikace Husqvarna Connect budete mít snadný přístup k tipům, příručkám a doporučením náhradních dílů. Prostřednictvím Bluetooth aplikace poskytuje také další informace, jako provozní údaje výrobku, stav nabití, informace týkající se údržby a servisu. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout do svých mobilů z App Store nebo Google Play.
Husqvarna Connect
Specifikace motoru
Výstupní výkon, kW 1,2 kW
Přednastavené otáčky, ot./ min 3 000 ot./min
Hnací systém
Typ převodovky S vlastním pohonem, variabilní rychlost
Žací zařízení
Nastavení výšky sečení Centrální
Šířka sečení 48 cm
Výška sečení, min-max, mm 30 - 60 mm
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 34 kg

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna LB 448iV (bez baterie a nabíječky), sečení a údržba trávníku, akumulátorová sekačka, zahradní sekačka