Husqvarna LB 144i (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna LB 144i (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 64 82‑01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 10 499 Kč

  • Cena bez DPH: 8 677 Kč

Akumulátorová sekačka vedená obsluhou pro malé až středně velké trávníky. ✔️

Sekejte malé a středně velké trávníky s modelem Husqvarna LB 144i – kompaktní a lehkou akumulátorovou sekačkou na trávu, která se snadno ovládá i v členitých oblastech. S funkcí BioClip® (mulčování) se tráva poseče na malé kousky, které se rychle rozkládají a stávají se přirozeným hnojivem. Nastavení výšky řídítek a centrální nastavení výšky sečení ovládané nohou zajišťují pohodlné používání. Po dokončení sečení lze řídítka rychle sklopit pro chytré uskladnění. Tento výrobek je kompatibilní s 36V akumulátorovým systémem Husqvarna pro flexibilní použití jedné baterie.

Dodává se bez baterie a nabíječky. 

Vlastnosti 

Centrální nastavení výšky sečení - Snadné a rychlé nastavení výšky sečení trávy. Jedna páčka ovládá celé žací ústrojí.
Central cutting height adjustment, LC 140S
Snadno nastavitelná rukojeť - Nastavení rukojeti ovládané nohou pro pohodlnou a ergonomickou manipulaci. Je možné nastavit dvě různé výšky.
Lawn mower LB 144i Easy adjustable handle
Systém výměnných akumulátorů - Flexibilní 36V systém BLi-X společnosti Husqvarna nabízí akumulátorový pohon pro vše – od lehkých i náročných prací kolem domu po profesionální použití. Jeden akumulátor lze použít pro několik strojů a s celou řadou variant, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové, což usnadňuje nalezení optimálního řešení co se týče výkonu a náročnosti vaší práce.
Battery Bli20
Snadné startování - Ovládací páka přítomnosti obsluhy a její pojistka zajišťují snadné spuštění a zastavení bez rizika náhodného spuštění. Pro zahájení sečení jednoduše uvolněte pojistku ovládací páky a stiskněte páku. Když uvolníte obě ruce z ovládací páky, motor se okamžitě zastaví.
Instart LC 353VI
Zvedací rukojeti přední a zadní - Přední a zadní rukojeti se snadným úchopem usnadňují zvedání do úložných prostor, auta nebo při přenášení po schodech.
Lifting handle front and rear LC 137i
Power Boost - Automatické zvýšení rychlosti nože při sečení v náročných podmínkách přináší větší výkon, aniž byste museli sami provádět jakékoli úpravy.
Power boost
Snadno sklopná rukojeť - Rychloupínací páky pro snadné složení rukojeti a minimalizaci prostoru potřebného při skladování a přepravě.
Lawn mower LB 144i Easy foldable handle feature image
Tichý provoz - Nízká hladina hluku zajišťuje příjemné pracovní podmínky a snižuje rušivý efekt pro okolí.
Suburban PGE / Battery Walk-behind / LC 247Li

savE™ - Režim savE™ maximalizuje dobu provozu, snižuje hladinu hluku a snižováním otáček prodlužuje výdrž akumulátoru. Ideální pro úkoly, které nevyžadují plný výkon. Režim savE™ zapnete a vypnete pouhým stisknutím tlačítka.
Specifikace motoru
Výrobce motoru Husqvarna
Výstupní výkon, kW 0,75kW
Přednastavené otáčky, ot./ min 3 200 ot./min
Hnací systém
Typ převodovky Bez pojezdu
Žací zařízení
Šířka sečení 44 cm
Výška sečení, min-max, mm 25 - 75 mm
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 15,5 kg

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna LB 144i (bez baterie a nabíječky)