Bunda Husqvarna Functional

Bunda Husqvarna Functional

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:582 33 14‑XX
Dostupnost:11
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 2 999 Kč

  • 3 499 Kč
  • Cena bez DPH: 2 479 Kč

Dostupné možnosti

Bunda pro nenáročnou práci v lese, která se dobře nosí. Vyrobena z vysoce kvalitního 100% mikropolyesteru s vyztužením z materiálu CORDURA® kolem zápěstí. Bundu lze na několika místech přizpůsobit, aby dobře seděla. Ventilační zipy zajišťují odvětrávání a reflexní pásky zvyšují bezpečnost při práci.


Otevřené sedlo na zádech Otvory v sedle zajišťují dobré odvětrávání a snížení tepelné zátěže při práci.
Ventilation on Back
Vyztužení kolem zápěstí a spodní části rukávů - Rukávy jsou v oblasti zápěstí a předloktí vyztuženy, aby odolaly vyššímu opotřebení.
Sleeve , Functional Forest Jacket
Ventilační zipy v podpaží - Zipy v podpaží umožňují nastavit proudění vzduchu podle vašich potřeb.
Zipper under Sleeves, Functional
Elastická šňůrka v pase - Elastická tkanička se samojistícím zámkem v pase umožňuje snadné utažení nebo uvolnění pro pohodlné nošení.
Adjust for perfect fit
Elastické stahování ve spodním lemu - Elastická tkanička se samojistícím zámkem ve spodní části umožňuje snadné utažení nebo uvolnění pro pohodlné nošení.
Adjustement at bottom
HeavyCordura® - Tkanina poskytuje vysokou funkčnost a výjimečný komfort. Naše tkanina Cordura® se používá na nejvíce exponovaných oblastech oděvu - například kolem kotníků a zápěstí.Teflonová úprava povrchu tkaniny zvyšuje voděodolnost a odolnost proti znečištění při současném zachování prodyšnosti. Gramáž: 220 g/m2. Složení: 100% Cordura®
Reinforced front of the trousers
Cordura® light - Lehká tkanina, která poskytuje vysokou funkčnost a výjimečný komfort. Gramáž: 175 g/m2. Složení: 100% Cordura®.
Micro polyester - Hladká tkanina jemná na dotyk. Je odolná proti roztržení, protažení a skvrnám. Gramáž: 190 g/m2. Složení: 100% polyester.


Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: bunda, oděv, oblečení, vybavení, doplňky