Husqvarna 110iL (s baterií a nabíječkou)

Husqvarna 110iL (s baterií a nabíječkou)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 53 12‑02
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 5 999 Kč

  • 6 499 Kč
  • Cena bez DPH: 4 958 Kč

Husqvarna 110iL je tichý a lehký akumulátorový vyžínač ideální pro vyžínání okrajů menších trávníků a zahrad. Extrémně jednoduché ovládání, nízká hlučnost a vibrace, bez přímých emisí, strunová hlava s automatickým posuvem, sklopný ochranný kryt rostlin a režim vyžínání s integrovaným opěrným kolečkem potěší i nezkušeného uživatele. Dělená hřídel umožňuje velmi snadnou přepravu a skladování.

Kompletní stroj včetně baterie a nabíječky. ✔️

Vlastnosti

Snadno vyměnitelná příslušenství 110iL FLXi - Snadno vyměnitelné příslušenství vám umožňuje provádět všechny běžné zahradní úkoly jedním nástrojem. Hodí se do systému 110iL FLXi.

Changing attachments 110iL FLXi system

Automatické vypnutí - Otočením strunové hlavy můžete využít integrované opěrné kolečko, a získat tak lepší kontrolu a přesnost při sekání okrajů trávníku.

Battery Handheld 110iL Grass Trimmer


Automatický posuv struny - Automatické vysouvání dvou strun zajistí optimální délku struny bez námahy a rovnoměrnější výsledek zastřihování než u vyžínačů s jednou strunou. Strunová hlava Husqvarna A15B funguje perfektně jak pro zastřihování, tak pro úpravu okrajů. Dokonalá volba pro všestranné a bezstarostné použití.

Spool with cover A15B


Systém výměnných akumulátorů - Flexibilní 36V systém BLi-X společnosti Husqvarna nabízí akumulátorový pohon pro vše – od lehkých i náročných prací kolem domu po profesionální použití. Jeden akumulátor lze použít pro několik strojů a s celou řadou variant, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové, což usnadňuje nalezení optimálního řešení co se týče výkonu a náročnosti vaší práce. Všechny akumulátory poskytují vysoký výkon, jsou konstruovány pro dlouhodobé používání a lze je rychle dobíjet a vyměňovat pro nepřetržité používání.
Battery Bli20
Automatické vypnutí - Když se výrobek nepoužívá, automaticky se vypne, což snižuje riziko úrazu a prodlužuje výdrž.
Illustration Benefit Automatic shutdown symbol
Lehké s ergonomickým designem - Kompaktní a lehká konstrukce zajišťuje pohodlné a ergonomické používání a snižuje fyzickou zátěž.
Battery Trimmer 115iL
Akumulátor jako součást designu (v patentovém řízení) - Akumulátor je umístěn vodorovně napříč strojem, aby se snížilo riziko, že se do jeho přihrádky dostane špína, voda, odřezky nebo prach, což by mohlo způsobit potíže s konektorem. Zároveň se tím zlepšuje rozložení hmotnosti a vyvážení stroje, díky čemuž je snáze ovladatelný a lépe se s ním pracuje. Příčné uložení akumulátoru je vysoce flexibilní, neboť umožňuje použití akumulátorů různých velikostí.
Battery Through Body Design
Tichý provoz - Nízká hladina hluku přispívá k příjemnému pracovnímu prostředí a minimálnímu rušení okolí.
Quiet operation feature icon
Jednoduché ovládání - Ovládání klávesnice je intuitivní a nastavení lze snadno upravit pouhým stisknutím tlačítka.
536LiXP, 536 LiXP, 436Li
Nastavitelná přední rukojeť - Snadno nastavitelná přední rukojeť pro lepší ovládání a pohodlné používání.
136LiL / 115iL
Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem. Tento akumulátorový výrobek během používání nevypouští žádné emise CO2 a dokáže nabídnout výkon a kvalitu, které očekáváte od značky Husqvarna. Je však důležité si uvědomit, že emise CO2 vznikají během dalších fází životního cyklu výrobku, jako jsou výroba, nabíjení a likvidace po konci životnosti.
Forest



Specifikace motoru
Výrobce motoru Typ motoru PMDC (2-kartáčový)
Akumulátor Lion
Baterie 36 V
Žací zařízení
Šířka sečení 30 cm
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 3,2 Kg (bez baterie)

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna 110iL (s baterií a nabíječkou), vyžínač, stříhání a vyžínání