Husqvarna 520iHE3 (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna 520iHE3 (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:967 91 58‑13
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 12 999 Kč

  • Cena bez DPH: 10 743 Kč

Nůžky na živý plot Husqvarna 520iHE3 v sobě kombinují výkon benzinového stroje s nulovými emisemi a mimořádně tichým provozem. S dosahem až 3,5 metru, vysokou rychlostí stříhání a odolností poskytují vysokou produktivitu a výsledky - jsou však dostatečně tiché a bez emisí, tudíž jsou ideální pro použití v obytných oblastech, hotelech, nemocnicích a jiných prostředích citlivých na hluk. Dálkové nastavení úhlu střihací lišty a pohodlná rukojeť činí model 520iHE3 ideální pro pro různé způsoby stříhání. Kompatibilní se všemi akumulátory a nabíječkami Husqvarna BLi. ✔️


Vlastnosti 

Režim úspory energie savE™ - Režim savE™ maximalizuje dobu provozu, snižuje hladinu hluku a snižováním otáček prodlužuje výdrž akumulátoru. Ideální pro úkoly, které nevyžadují plný výkon. Režim savE™ zapnete a vypnete pouhým stisknutím tlačítka.

Odolnost proti povětrnostním vlivům (IPX4) - Tento akumulátorový výrobek společnosti Husqvarna splňuje klasifikaci IPX4 pro odolnost proti stříkající vodě. Díky této vlastnosti se jedná o odolný a spolehlivý výrobek, který může být použit po celý rok za každého počasí.
PRO Battery Products, IPX4 standard, 500-series
Intuitivní klávesnice - Ovládání klávesnice je intuitivní a nastavení lze snadno upravit pouhým stisknutím tlačítka.
Keypad
Akumulátor jako součást designu (v patentovém řízení) - Akumulátor je umístěn vodorovně napříč strojem, aby se snížilo riziko, že se do jeho přihrádky dostane špína, voda, odřezky nebo prach, což by mohlo způsobit potíže s konektorem. Zároveň se tím zlepšuje rozložení hmotnosti a vyvážení stroje, díky čemuž je snáze ovladatelný a lépe se s ním pracuje. Příčné uložení akumulátoru je vysoce flexibilní, neboť umožňuje použití akumulátorů různých velikostí.

Výkonný bezkomutátorový motor - Námi vyvinutý moderní bezkomutátorový motor je o 25% výkonnější než standardní kartáčový motor. To znamená, že motor poskytuje vysoký točivý moment a konzistentní výkon.

Ergonomická rukojeť - Ergonomicky tvarovaná rukojeť pro větší pohodlí při práci a snadný přístup k ovládacím prvkům.
536LiP / 536LiP4 / 536LiPT5
Kovový kryt - Robustní kovové pouzdro je jedním z mnoha odolných prvků na výrobku. Je určen k ochraně motoru a převodů.
536LiHE3
Rychlost stříhání - Rychlost 4000 kmitů za minutu zajišťuje skvělé výsledky stříhání.
536LiHE3
Dálkové ovládání - Pohodlné nastavení úhlu střihací lišty jednou rukou.
536LiHE3
Přepravní poloha - Střihací lištu lze snadno složit do kompaktní velikosti, která usnadňuje přepravu a skladování.
Battery Hedge Trimmer 536LiHE3
Zadní protinárazová ochrana - Zadní ochrana proti nárazům chrání integrovanou baterii před opotřebením a poškozením.
536LiP / 536LiP4 / 536LiPT5
Nastavení úhlu stříhání - Nastavení úhlu střihací lišty umožňuje ergonomickou pracovní polohu při stříhání jak vysokých, tak nízkých živých plotů.

Dlouhý dosah - Dlouhý dosah pro vyšší střihací výkon. Střihací lišta může být nastavena pod různým úhlem ke hřídeli, takže můžete stříhat vršky, i když stojíte na zemi.
536LiHE3
Lehké a dobře vyvážené - Štíhlá a ergonomická konstrukce, která je lehká a dobře vyvážená, umožňuje pohodlně pracovat ve všech situacích.
Pole hedgetrimmer 536LiHE3
Nehlučný provoz - Nízká hladina hluku přispívá k příjemnějšímu pracovnímu prostředí a umožňuje pracovat déle i na veřejných prostranstvích. Hladina hluku našich akumulátorových strojů je až o 13 dB(A) nižší než u benzínových strojů. Snížení o 3 dB(A) je obvykle vnímáno jako snížení hladiny hluku o polovinu.
520iHE3 battery pole hedge trimmer
Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem.
Forest
Minimální údržba - Žádné doplňování paliva, méně náročná obsluha a elektronicky řízený systém pohonu zaručují méně prostojů v práci a nízké provozní náklady.
PRO Battery products, Low maintenance
Práce bez přestávek - Naše akumulátory vám umožní pracovat skutečně rychle a efektivně.
Battery BLi520X / BLi940X
Flexibilní akumulátorový systém BLi-X - Vysoce výkonný 36V akumulátorový systém BLi-X nabízí širokou škálu možností, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové akumulátory. Naše akumulátory jsou navrženy pro dlouhou provozní dobu, rychle se nabíjejí a rychle a snadno se vyměňují, takže můžete pracovat bez přestávek. Akumulátorový systém BLi-X umožňuje flexibilní použití v různém nářadí značky Husqvarna. Vždy najdete řešení na míru, které dokonale vyhovuje vašim potřebám.
PRO Batteries 2023, Charge up for the better

Specifikace motoru
Výrobce motoru Typ motoru BLDC (bezkomutátorový stejnosměrný)
Akumulátor Lion
Baterie 36 V
Řezací zařízení
Rychlost stříhání 4 000 kmitů/min
Rozteč nožů (zubů) 32 mm
Délka střihací lišty 55 cm
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 4,2 Kg (bez baterie)

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna 520iHE3 (bez baterie a nabíječky)