Husqvarna LC 551iV (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna LC 551iV (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 62 60‑01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 39 999 Kč

  • Cena bez DPH: 33 057 Kč

Robustní sekačka na trávu s pojezdem, vybavená akumulátorovým pohonem, širokým žacím ústrojím, hliníkovými ráfky a pohonem zadních kol. Robustní skelet žacího ústrojí z hliníku, špičkové komponenty a vysoce odolný motor komerční kvality činí ze sekačky LC 551iV odolný a spolehlivý stroj pro časté a dlouhodobé používání. Extrémně snadné startování a ovládání, možnost sběru do koše, výhozu do strany nebo mulčování. Variabilní rychlost pojezdu umožňuje přizpůsobit rychlost při sekání členitých trávníků a funkce savE a PowerBoost a aktivní chlazení usnadňují sekání nerovnoměrně vysokého trávníku. Dva sloty pro integrované akumulátory BLi a slot pro zádový akumulátor umožňují výrazně prodloužit dobu provozu. Sekačka je navržena pro profesionální uživatele, kteří potřebují spolehlivou a tichou sekačku s nízkými provozními náklady a snadnou údržbou. ✔️

Vlastnosti 

Možnost použití zádového akumulátoru pro delší dobu provozu - Možnost použití zádového akumulátoru pro delší dobu provozu. Akumulátor lze snadno namontovat na sekačku, aniž by překážel v manipulaci s ostatními akumulátory.
W520i & BLi950X
Intuitivní klávesnice - Klávesnice je velmi snadno ovladatelná. Všechny informace, které potřebujete, najdete na jednom místě.
LC 551iV - Keypad
Boční ochranný nárazník - Boční ochranný nárazník pro dodatečnou ochranu při sečení podél zdí nebo jiných překážek.
LC 551VBP
Místo na dva akumulátory - Plynulá hnací síla dvou akumulátorů umožňuje výrazně prodloužit dobu sečení a dosáhnout perfektního vzhledu trávníku.
Fleet management sensor (FMS)
Power Boost - Automatické zvýšení rychlosti nože při sečení v náročných podmínkách v případě potřeby krátkodobě zvýší výkon
Power boost
Odolnost proti povětrnostním vlivům (IPX4) - Tento akumulátorový výrobek společnosti Husqvarna splňuje klasifikaci IPX4 pro odolnost proti stříkající vodě. Díky této vlastnosti se jedná o odolný a spolehlivý výrobek, který může být použit po celý rok za každého počasí.
Rain resistant IPX4
savE™ - Režim savE™ maximalizuje dobu provozu, snižuje hladinu hluku a snižováním otáček prodlužuje výdrž akumulátoru. Ideální pro úkoly, které nevyžadují plný výkon. Režim savE™ zapnete a vypnete pouhým stisknutím tlačítka.

Komponenty komerční kvality - Robustní hliníkové žací ústrojí s kvalitními komponenty a odolnou motorovou jednotku komerční kvality poskytují dlouhou životnost.

Jednoduché nastavení výšky rukojeti - Rychlé a snadné nastavení rukojeti ve dvou různých výškách.
LC 551SP
Jednoduché složení rukojeti - Rukojeť lze jednoduše složit, aby sekačka zabírala minimum prostoru při skladování a přenášení.
Easy foldable handle bar LC 551SP
Kola s dvojitými kuličkovými ložisky - Zajišťují lehký pojezd sekačky i po mnoha letech používání.
Dual ball bearing
Flexibilní akumulátorový systém BLi-X - Vysoce výkonný 36V akumulátorový systém BLi-X nabízí širokou škálu možností, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové akumulátory. Naše akumulátory jsou navrženy pro dlouhou provozní dobu, rychle se nabíjejí a rychle a snadno se vyměňují, takže můžete pracovat bez přestávek.
PRO Batteries 2023, Charge up for the better
Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem. Tento akumulátorový výrobek během používání nevypouští žádné emise CO2 a dokáže nabídnout výkon a kvalitu, které očekáváte od značky Husqvarna.


Forest

Husqvarna Connect - Pomocí inteligentní aplikace Husqvarna Connect budete mít snadný přístup k tipům, příručkám a doporučením náhradních dílů. Prostřednictvím Bluetooth aplikace poskytuje také další informace, jako provozní údaje výrobku, stav nabití, informace týkající se údržby a servisu. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout do svých mobilů z App Store nebo Google Play.
Husqvarna Connect



Specifikace motoru
Výstupní výkon, kW 1,5 kW
Přednastavené otáčky, ot./ min 3 000 ot./min
Hnací systém
Typ převodovky S vlastním pohonem, variabilní rychlost
Žací zařízení
Nastavení výšky sečení Centrální - 6 poloh
Šířka sečení 51 cm
Objem sběrného koše, litry 65 l
Výška sečení, min-max, mm 26 - 74 mm
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 39,5 kg

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna LC 551iV (bez baterie a nabíječky)