Husqvarna RC 320Ts AWD

Husqvarna RC 320Ts AWD

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 62 12‑01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 264 900 Kč

  • Cena bez DPH: 218 926 Kč

Rider s pohonem všech kol s chytrým systémem sběru a snadným vyprazdňováním

Model Husqvarna Rider RC 320Ts AWD nabízí pohon všech kol a vysokou sběrnou kapacitu pro sečení velkých zahrad. Tato sekačka na trávu se sedící obsluhou je vybavena inovativním sběrným systémem bez ucpávání, který přesouvá odřezky trávy přímo ze vpředu zavěšeného žacího ústrojí do 300litrového koše. Automatické udusání umožňuje naplnit sběrný koš větším množstvím trávy, takže můžete před každým vyprázdněním sekat déle. Nastavení výšky sečení a vyprazdňování lze provádět bez sesednutí ze stroje, což přispívá k většímu pohodlí i efektivitě práce. Pohon všech kol poskytuje výkon potřebný pro manévrování ve všech typech podmínek a díky kloubovému řízení s posilovačem zvládne model RC320Ts i ostré zatáčky. Žací ústrojí lze naklonit o 90 stupňů a je tak snadno přístupné pro servis a čištění.

**Dodává se bez žacího ústrojí.

Charakteristické vlastnosti

Režim bez sběru - Stisknutím tlačítka můžete přepínat mezi režimy sběru a bez sběru, aniž byste museli opustit sedadlo řidiče.
RC 320Ts AWD
Výkyvná zadní náprava - Zadní náprava je výkyvná pro zajištění maximální trakce kol pohonu a hladké řízení i na nerovném terénu.
Rider R 112iC | BOBR servis
Posilovač řízení - Díky posilovači řízení je řízení méně namáhavé a pohodlnější, protože k ovládání volantu je zapotřebí menší síly.

Startování otočením klíčku - Snadné spuštění v každém počasí bez sytiče. Stačí otočit klíčkem a jet.
RC 320Ts AWD
Počítadlo provozních hodin se servisními intervaly - Počítadlo provozních hodin s připomenutím servisních intervalů indikuje, kdy je čas provést servis sekačky, a usnadňuje udržování sekačky v co nejlepším stavu.
GTH/YTH
LED světlomety - Osvětlují o více než 50 % větší plochu ve srovnání s tradičními žárovkami. Pro bezpečnější provoz při špatných světelných podmínkách.
RC 320Ts AWD


Pohon všech kol - Pohon všech kol (AWD) zajišťuje trakci na nerovných, mokrých a kluzkých plochách a svazích. To vám zajistí spolehlivou ovladatelnost a rovnoměrné výsledky i v náročných podmínkách. Pohon AWD automaticky přizpůsobuje záběr všech kol podle situace a stavu povrchu.

Čtyři velká kola - Velký průměr předních i zadních kol poskytuje optimální pohodlí při jízdě, vysokou terénní dostupnost a snižuje riziko poškození udržovaných povrchů.

Plovoucí žací ústrojí - Plovoucí žací ústrojí kopíruje nerovnosti v terénu, což snižuje riziko skalpování (poškození) trávníku.
R 316
Připevňovací rám - Připevňovací rám nabízí všestranné použití a usnadňuje výměnu žacích ústrojí za vpředu zavěšené příslušenství, např. kartáč, cepákové žací ústrojí, sněhovou radlici nebo frézu.
Pohodlné sedadlo řidiče - Jízda s riderem je bezpečná a pohodlná. Rider má vynikající trakci jak na rovných plochách, tak na svahu. K jeho stabilitě přispívá nízko položené těžiště.

Snadný přístup k servisním místům - Sklopná kapota a snadno přístupná obslužná místa usnadňují servis a údržbu.
Víčko palivové nádrže na povrchu - Díky vnějšímu víčku palivové nádrže nemusíte při doplňování paliva otevírat kryt motoru. Mimořádně široký otvor palivové nádrže usnadňuje tankování.
Rider 200/300-series
Opěrná kolečka - Žací ústrojí je opatřeno opěrnými kolečky pro plynulé sečení při zatáčení. Kolečka také zabraňují poškození povrchu trávníku.
Combi 103
Vyprázdnění sběrného koše ze sedadla řidiče - Integrovaný sběrný koš se rychle vyprazdňuje ze sedadla řidiče a umožňuje nepřetržité sečení bez přerušení.
RC 320Ts AWD
Průhledná palivová nádrž - Velká průhledná palivová nádrž umožňuje snadno kontrolovat hladinu paliva a podle toho plánovat práci.
R 213C
LED světlomety - Osvětlují o více než 50 % větší plochu ve srovnání s tradičními žárovkami. Pro bezpečnější provoz při špatných světelných podmínkách.
RC 320Ts AWD
12 V zásuvka - 12V zásuvka umožňuje připojit další elektrické zařízení, nabíjet mobilní telefon apod.
Rider 300-series
ACTech - Neucpávající se sběrný systém ACTech s automatickým hutněním umožňuje sbírat do koše větší množství trávy a vyprazdňovat koš s menší frekvencí, což prodlužuje dobu provozu.
RC 320Ts AWD
Hydrostatická převodovka ovládaná pedálem - Pedálem ovládaná hydrostatická převodovka – rychlost a směr jízdy (vpřed a vzad) jsou ovládány pomocí pedálů, což vám umožňuje mít obě ruce na volantu pro optimální kontrolu nad jízdou.

Automatické zapínání žacích nožů - Nože se automaticky zapínají při spuštění žacího ústrojí pro rychlé a plynulé zahájení práce.
R 213C
Servisní poloha - Žací ústrojí lze naklopit do servisní polohy pro snadný přístup při čištění nebo servisu.

Kloubové řízení - Kloubové řízení poskytuje vynikající ovladatelnost a usnadňuje jízdu kolem překážek, například stromů a keřů.
Snadno dostupné ovládací prvky - Ovládací prvky jsou snadno dostupné a navrženy pro optimální komfort obsluhy.
Rider 300-series
Motor umístěný za řidičem - Motor umístěný vzadu zajišťuje lepší přehled při sečení a generuje menší hlučnost a emise v prostoru řidiče oproti riderům s motorem umístěným vpředu.
Vpředu zavěšené žací ústrojí - Žací ústrojí zavěšené vpředu umožňuje vynikající přístup do rohů a pod křoviny, lavičky v parcích, apod.
Rider 111

Specifikace motoru
Chlazení motoru Vzduchem
Zdvihový objem válce, cm³ 635 cm³
Výstupní výkon, kW 12,7 kW
Název motoru Husqvarna HV 635AE
Akumulátor Lion / 5,5 Ah
Zdroj energie Benzín
Olejový filtr Ano
Počet válců 2
Typ mazání motoru Tlakové s olejovým filtrem
Systém pohonu
Rychlosti, dopředu/dozadu Plynulé, ovládáno 2 pedály
Hnací systém
Typ převodovky Hydrostatická AWD
Žací zařízení
Šířka sečení Volitelně - Combi 103, 112 cm
Zapínání žacích nožů Automatické
Objem sběrného koše, litry 300 l
Výška sečení, min-max, mm 25 - 75 mm
Celkové rozměry
Délka 208,9 cm
Šířka 103 cm
Výška 128,4 cm
Hmotnost, kg 327 kg (bez řezacího zařízení)
Vybavení
Materiál sedadla Vinyl
Počítadlo provozních hodin Digitální

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna RC 320Ts AWD, rider, zahrada, údržba a sečení trávníku