Husqvarna R 316TsX AWD

Husqvarna R 316TsX AWD

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 54 29‑01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 229 900 Kč

  • Cena bez DPH: 190 000 Kč

Všestranný rider s pohonem všech kol pro celoroční použití

Vysoce výkonná sekačka na trávu se sedící obsluhou určená pro nejnáročnější práce. Model Husqvarna Rider R 316TsX AWD je navržen pro celoroční použití díky dostupnosti široké škály příslušenství a žacích ústrojí Combi. Kloubové řízení s posilovačem a pohon všech kol zajišťují skvělou kontrolu a trakci v náročném terénu. Kapota motoru zakrývající výkonný motor V-Twin je vybavena integrovanými kolejnicemi pro upevnění příslušenství, jako je držák nákladu. Vředu a vzadu jsou instalována LED světla pro lepší viditelnost ve zhoršených světelných podmínkách. Připraveno pro spojení s aplikací Husqvarna Connect přes Bluetooth®.

**Dodává se bez žacího ústrojí

Charakteristické vlastnosti

Posilovač řízení - Díky posilovači řízení je řízení méně namáhavé a pohodlnější, protože k ovládání volantu je zapotřebí menší síly.


Pohon všech kol - Pohon všech kol (AWD) zajišťuje trakci na nerovných, mokrých a kluzkých plochách a svazích. To vám zajistí spolehlivou ovladatelnost a rovnoměrné výsledky i v náročných podmínkách. Pohon AWD automaticky přizpůsobuje záběr všech kol podle situace a stavu povrchu.


Husqvarna Connect - Pomocí inteligentní aplikace Husqvarna Connect budete mít snadný přístup k tipům, příručkám a doporučením náhradních dílů. Prostřednictvím Bluetooth aplikace poskytuje také další informace, jako provozní údaje výrobku, stav nabití, informace týkající se údržby a servisu. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout do svých mobilů z App Store nebo Google Play.
Husqvarna Connect
HMI displej - Intuitivní displej HMI sbírá data v reálném čase a navádí řidiče pomocí vizuálních symbolů a výstražných zvuků, které usnadňují práci.
R 420TsX AWD
Připevňovací rám - Připevňovací rám nabízí všestranné použití a usnadňuje výměnu žacích ústrojí za vpředu zavěšené příslušenství, např. kartáč, cepákové žací ústrojí, sněhovou radlici nebo frézu.
Volitelné žací ústrojí Combi - Tento rider je dodáván bez žacího ústrojí a lze k němu dokoupit žací ústrojí Combi se šířkou záběru 94, 103 nebo 112 cm pro efektivní mulčování-BioClip® a zadní výhoz posečené trávy.
Combi 103
Pohodlné sedadlo řidiče - Jízda s riderem je bezpečná a pohodlná. Rider má vynikající trakci jak na rovných plochách, tak na svahu. K jeho stabilitě přispívá nízko položené těžiště.

Dva LED reflektory pro lepší viditelnost na blízko i do dálky - Dva LED reflektory poskytují lepší viditelnost a zvyšují vaši bezpečnost při provozu při zhoršených světelných podmínkách.
R 420TsX AWD
Nastavitelný volant - Výšku volantu lze nastavit pomocí teleskopického sloupku řízení pro vynikající ergonomii a pohodlí.
Easy adjustment of the steering wheel
Servisní poloha - Žací ústrojí lze naklopit do servisní polohy pro snadný přístup při čištění nebo servisu.

Kloubové řízení - Kloubové řízení poskytuje vynikající ovladatelnost a usnadňuje jízdu kolem překážek, například stromů a keřů.
Vpředu zavěšené žací ústrojí - Žací ústrojí zavěšené vpředu umožňuje vynikající přístup do rohů a pod křoviny, lavičky v parcích, apod.
Rider 111

Specifikace motoru
Chlazení motoru Vzduchem
Zdvihový objem válce, cm³ 603 cm³
Výstupní výkon, kW 9,7 kW
Název motoru Kawasaki FS481V
Přednastavené otáčky, ot./ min 3 100 ot./min
Akumulátor Olovo-kyselinový / 24 Ah
Zdroj energie Benzín
Olejový filtr Ano
Počet válců 2
Typ mazání motoru Plně tlakové
Systém pohonu
Rychlosti, dopředu/dozadu Plynulé, ovládáno 2 pedály
Hnací systém
Typ převodovky Hydrostatická, pohon 4x4
Žací zařízení
Šířka sečení Volitelná žací ústrojí - Combi 94, Combi 103, Combi 112
Počet nožů 3
Zapínání žacích nožů Automatické
Objem sběrného koše, litry Bez koše
Výška sečení, min-max, mm 25 - 75 mm
Celkové rozměry
Délka 200,8 cm
Šířka 88,7 cm
Výška 118,1 cm
Hmotnost, kg 251 kg (bez řezacího zařízení)
Vybavení
Materiál sedadla Vinyl
Typ volantu Komfortní

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna R 316TsX AWD, zahrada, rider, údržba a sečení trávníku