Husqvarna R 420TsX AWD

Husqvarna R 420TsX AWD

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:967 64 84‑01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 369 900 Kč

  • Cena bez DPH: 305 703 Kč

Kompaktní, vysoce výkonný rider s pohonem všech kol, výkonným dvouválcovým motorem Kawasaki a posilovačem řízení, který snadno zvládá údržbu větších, členitých a nerovných travnatých ploch. Rider je vybaven uživatelsky příjemnými funkcemi, jako jsou například snadno dostupné ovládací prvky, start pouhým otočením klíče, možnost nastavení výšky volantu a praktická přihrádka pro osobní věci. Unikátní rychloupínací zařízení XChange umožňuje rychlou výměnu příslušenství bez použití nářadí. Dva LED reflektory vám umožní pracovat i za zhoršených světelných podmínek. Díky připojení Bluetooth můžete svůj rider snadno sledovat pomocí aplikace Husqvarna Connect.


Rider je skvělou volbou pro majitele soukromých nemovitostí, sportovní zařízení a hotely s velkými areály, které vyžadují celoroční údržbu.

**Dodává se bez žacího ústrojí.


Charakteristické vlastnosti

Motory Kawasaki série FS - Motory Kawasaki V-twin, OHV (rozvod ventilů v hlavě válců) s plně tlakovým mazáním a odtředivým čištěním oleje ve filtru. Kombinuje mimořádnou sílu a kroutící moment s nízkou spotřebou paliva a sníženými emisemi.
12v socket outlet
Výměna příslušenství - Unikátní rychloupínací zařízení umožňuje snadnou a rychlou výměnu příslušenství bez použití nástrojů. Za minutu se můžete pustit do jiné práce.

HMI displej - Intuitivní displej HMI sbírá data v reálném čase a navádí řidiče pomocí vizuálních symbolů a výstražných zvuků, které usnadňují práci.
R 420TsX AWD
BioClip® (mulčování) -  BioClip rozseká trávu na malé kousky, které se rychle rozkládají a tvoří přírodní hnojivo, čímž dosáhnete vynikajících výsledků v často sečených oblastech.
Rider
Všestranné použití - Široká řada žacích ústrojí a příslušenství udělá váš rider všestranným pomocníkem po celý rok.

Posuvné sedadlo - Nastavitelné při sezení; sedadlo se pohybuje dopředu a nahoru nebo dozadu a dolů.
R 420TsX AWD
Panel s ovládacími prvky - Všechny ovládací prvky, včetně nastavování výšky žacího ústrojí, jsou ergonomicky umístěné a lehce dosažitelné ze sedadla obsluhy. Nože se automaticky zapojí po spuštění žacího ústrojí dolů.
R 420TsX AWD
Nastavitelný volant - Pro lepší pohodlí a ergonomii lze pomocí teleskopického sloupku řízení upravit výšku volantu.
Easy adjustment of the steering wheel
Volant s měkkými úchyty a ovládacím knoflíkem - Volant s pohodlnými a ohraničenými úchopnými plochami s měkkým dotykovým povrchem a knoflíkem pro snadnější ovládání. Rychlé nastavení výšky bez použití nástrojů.
Steering Wheel, R 216T AWD
Nosič - Praktický nosič může být použit pro uložení dalšího vybavení.
R 420TsX AWD
Olejový chladič - Výměník tepla pro chlazení hydraulického systému. Chladící systém je důležitý pro udržení teploty oleje v bezpečném rozsahu.
Oil Cooler, R 420TsX AWD
Sedadlo řidiče Premium - Pohodlné sedadlo Premium s vysokým opěradlem a opěrkami rukou. Je vyrobeno z rychloschnoucího materiálu a dá se sklopit, aby bylo chráněno před deštěm. Univerzální montážní body. (U některých modelů jsou opěrky rukou doplňková výbava).
PR/PF
Hydraulické zdvihací zařízení - Hydraulicky ovládané zdvihací zařízení zvyšuje přesnost a kontrolu při ovládání. Žací nože se spustí automaticky, jakmile je žací ústrojí spuštěno dolů.
PF
Snadno dosažitelná páka pro nastavení výšky sečení - Páka pro nastavení výšky sečení je umístěná v dosahu ze sedadla obsluhy, což umožňuje průběžně měnit výšku sečení.
R 213C
Pohodlné sedadlo řidiče - Jízda s riderem je bezpečná a pohodlná. Rider má vynikající trakci jak na rovných plochách, tak na svahu. K jeho stabilitě přispívá nízko položené těžiště.
RC 320Ts AWD
Čtyři velká kola - Velký průměr předních i zadních kol poskytuje optimální pohodlí při jízdě, vysokou terénní dostupnost a snižuje riziko poškození udržovaných povrchů.

Vpředu zavěšené žací ústrojí - Žací ústrojí zavěšené vpředu umožňuje vynikající přístup do rohů a pod křoviny, lavičky v parcích, apod.
Rider 16 AWD
Příprava pro žací ústrojí Combi - Připraveno pro použití s vysoce výkonným a jedinečným žacím ústrojím Combi. Žací ústrojí Combi je vylisováno z jednoho kusu ocelového plechu. Jedná se o unikátní řešení, které umožňuje efektivní mulčování nebo zadní výhoz posečené trávy s mimořádnými výsledky a zaručuje bezproblémový provoz.

Výkyvná zadní náprava - Zadní náprava je výkyvná pro zajištění maximální trakce kol pohonu a hladké řízení i na nerovném terénu.
Rider R 112iC | BOBR servis
Posilovač řízení - Díky posilovači řízení je řízení méně namáhavé a pohodlnější, protože k ovládání volantu je zapotřebí menší síly.
Dva LED reflektory pro lepší viditelnost na blízko i do dálky - Dva LED reflektory poskytují lepší viditelnost a zvyšují vaši bezpečnost při provozu při zhoršených světelných podmínkách.
R 420TsX AWD


Pohon všech kol - Pohon všech kol (AWD) zajišťuje trakci na nerovných, mokrých a kluzkých plochách a svazích. To vám zajistí spolehlivou ovladatelnost a rovnoměrné výsledky i v náročných podmínkách. Pohon AWD automaticky přizpůsobuje záběr všech kol podle situace a stavu povrchu.

Čtyři velká kola - Velký průměr předních i zadních kol poskytuje optimální pohodlí při jízdě, vysokou terénní dostupnost a snižuje riziko poškození udržovaných povrchů.

Plovoucí žací ústrojí - Plovoucí žací ústrojí kopíruje nerovnosti v terénu, což snižuje riziko skalpování (poškození) trávníku.
R 316
Opěrná kolečka - Žací ústrojí je opatřeno opěrnými kolečky pro plynulé sečení při zatáčení. Kolečka také zabraňují poškození povrchu trávníku.
Combi 103
12 V zásuvka - 12V zásuvka umožňuje připojit další elektrické zařízení, nabíjet mobilní telefon apod.
Rider 300-series
Hydrostatická převodovka ovládaná pedálem - Pedálem ovládaná hydrostatická převodovka – rychlost a směr jízdy (vpřed a vzad) jsou ovládány pomocí pedálů, což vám umožňuje mít obě ruce na volantu pro optimální kontrolu nad jízdou.
Servisní poloha - Žací ústrojí lze naklopit do servisní polohy pro snadný přístup při čištění nebo servisu.
Snadno dostupné ovládací prvky - Ovládací prvky jsou snadno dostupné a navrženy pro optimální komfort obsluhy.
Rider 300-series
Motor umístěný za řidičem - Motor umístěný vzadu zajišťuje lepší přehled při sečení a generuje menší hlučnost a emise v prostoru řidiče oproti riderům s motorem umístěným vpředu.
Husqvarna Connect - Pomocí inteligentní aplikace Husqvarna Connect budete mít snadný přístup k tipům, příručkám a doporučením náhradních dílů. Prostřednictvím Bluetooth aplikace poskytuje také další informace, jako provozní údaje výrobku, stav nabití, informace týkající se údržby a servisu. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout do svých mobilů z App Store nebo Google Play.
Husqvarna Connect
Specifikace motoru
Chlazení motoru Ventilátor / Vzduch
Zdvihový objem válce, cm³ 726 cm³
Výstupní výkon, kW 14 kW
Název motoru Kawasaki FS Series V-Twin
Přednastavené otáčky, ot./ min 3 000 ot./min
Akumulátor Olovo-kyselinový / 24 Ah
Zdroj energie Benzín
Olejový filtr Ano
Počet válců 2
Typ mazání motoru Plně tlakové
Systém pohonu
Rychlosti, dopředu/dozadu Plynulé, ovládáno 2 pedály
Hnací systém
Typ převodovky Hydrostatická, pohon 4x4
Žací zařízení
Šířka sečení Volitelná žací ústrojí - Combi 103, Combi 112, Combi 122
Počet nožů 3
Zapínání žacích nožů Automatické - Elektrická spojka
Objem sběrného koše, litry Bez koše
Výška sečení, min-max, mm 25 - 75 mm
Celkové rozměry
Délka 206,6 cm
Šířka 96,4 cm
Výška 117,8 cm
Hmotnost, kg 316 kg (bez řezacího zařízení)
Vybavení
Počítadlo provozních hodin Digitální
Typ volantu Ergonomický - měkký potah

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna R 420TsX AWD, rider, údržba a sečení trávníku, zahrada