Husqvarna 585

Husqvarna 585

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970493030
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 35 999 Kč

  • Cena bez DPH: 29 751 Kč

Profesionální řetězová pila pro náročnou těžbu. ✔️

Vyzkoušejte robustnost naší nové řady benzínových řetězových pil o objemu 90 ccm! Husqvarna 585 je vyvinuta pro pracovníky v lesnictví a péči o stromy, kteří potřebují robustní a odolnou řetězovou pilu, se kterou se snadno manévruje a pracuje i v náročných podmínkách. Tato řetězová pila v sobě kombinuje osvědčenou technologii s moderním designem a výkonem. Výkonný motor X-Torq v kombinaci s řetězy X-Cut C85/C83 poskytuje vynikající řeznou kapacitu. Pila může být osazena lištou X-Tough™ nebo X-Tough Light, v ceně je lišta X-Tough™ o délce 20". Lišty od 20" do 36" jsou k dispozici jako příslušenství.

Vlastnosti 

Odolná a vhodná pro náročné úkoly - Robustní konstrukce z vysoce kvalitních dílů, snadno nastavitelný karburátor a vysoce odolný systém filtrace vzduchu usnadní zvládnutí i těch nejnáročnějších úkolů.

Chainsaw 585 Durable and fit for heavy duty challenges

Výkonnější a pohodlnější - Pila poskytuje vynikající řeznou kapacitu i lepší úroveň vibrací a optimalizovanou manévrovatelnost pro lepší zážitek z řezání.

Campaign additional Chainsaw 592 XP
Spolehlivý výkon s různými palivy - Motor je navržen tak, aby byl schopen provozu s mnoha druhy paliv, včetně paliva s obsahem až 25 % etanolu.
Chainsaw 572 XP Fuel can
Vybavena pro nejlepší pracovní výsledky - Pila je vybavena naší odolnou lištou X-Tough™ s dlouhou životností, která usnadňuje přímé řezy a minimalizuje riziko sevření pily v řezu.
Chainsaw 585 with X-TOUGH bar
Servisní konektor - Snadnější diagnostika znamená rychlejší a lepší servis v servisním středisku. Servisní konektor umožňuje technikovi připojit vaši pilu k digitálnímu servisnímu nástroji a okamžitě provést všechny důležité kontroly.


585 Service connector

Lehký tlumič výfuku - Menší váha tlumiče v pile snižuje zátěž na vaše tělo, a díky tomu se s pilou lépe manipuluje. Lehký tlumič výfuku přispívá k vašemu pohodlí a efektivitě vaší práce.
585 Lightweight muffler
Špičkový filtrační systém - Pila je oproti předchozí generaci standardně vybavena výkonnějším filtrem s větší filtrační plochou pro lepší filtraci, který má i delší dobu použití. Řetězová pila tak produkuje méně škodlivin a je optimalizována pro dlouhé pracovní směny.
592 XP
Air Injection odfiltruje 98% nasávaného prachu - Umožňuje plné nasazení po celý pracovní den se stálým výkonem a menším opotřebením motoru.


HUSQVARNA 572XP®


Lepší vyhazování třísek zabrání ucpávání - Kryt spojky je navržen tak, aby optimalizoval rychlé, bezpečné vyhazování dřevěných třísek. Zabraňuje ucpávání i při řezání dlouhého vláknitého dřeva.


Chainsaw 585 Chip ejection


Zajištěné šrouby startéru - Zajištění šroubů na místě zabrání ztrátě šroubů, sloužících pro připevnění startéru.


550XP 550 XP


Rychlá akcelerace - Nízká hmotnost všech pohyblivých částí motoru znamená rychlou akceleraci.
555, 560XP, 562 XP
Značka pro zaměření, která vydrží navždy - Perfektní značka pro zaměření při kácení je rozhodující - proto jsme jednu udělali, a ta přežije samotnou řetězovou pilu.
585 Felling sight to last a lifetime
Viditelná hladina paliva - Průhledný indikátor paliva umožňuje snadnou kontrolu hladiny v nádrži.
585 Visible fuel level
Výklopné víčko olejové nádrže - Snadno se otevře a bezpečně zajistí, i když budete nosit tlusté zimní rukavice.
585 Flip-up tank caps


X-Torq® - Naše motory X-TORQ® poskytují skvělý výkon a točivý moment díky vysoce účinnému spalování.


X-Torq




Specifikace motoru
Zdvihový objem válce, cm³ 86.0 cm³
Výstupní výkon, kW 5,1 kW
Řezací zařízení
Tloušťka vodícího článku 1,5 mm
Doporučená délka vodící lišty, min-max, cm 45-90 cm
Rozteč řetězu .3/8"
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 7,5 Kg (bez řezacího zařízení)

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna 585, řetězové pily, motorová pila, zahrada, les