Husqvarna 542i XP® (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna 542i XP® (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 64 70‑14
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 21 499 Kč

  • Cena bez DPH: 17 768 Kč

Husqvarna 542i XP® je první profesionální akumulátorová řetězová pila na světě se spojkou, která poskytuje jedinečný pocit a vynikající kapacitu. Tato výkonná 36V akumulátorová řetězová pila je vysoce účinným nástrojem pro pracovníky městské péče o stromy a arboristy, kteří chtějí mít ovládání a výkon benzínové pily v kombinaci se všemi výhodami bezkabelového elektrického napájení. Vysoká rychlost řetězu, vodicí lišta X-PRECISION™ a výkonný řetěz SP21G zajišťují rychlé a přesné řezy. ✔️


Dodává se bez baterie a nabíječky. 


Vlastnosti 

Odstředivá spojka - Odstředivá spojka poskytuje startovací energii na začátku každého řezu a pomáhá zabránit uvíznutí řetězu ve dřevě.
Chainsaw 542i XP Centrifugal clutch
Vysoká rychlost řetězu - Vysoká rychlost řetězu pro rychlé, hladké řezání
540i XP - High chain speed
Senzor hladiny řetězového oleje - Kontrolka oleje na klávesnici se rozsvítí, když je potřeba doplnit olej do řetězu.
Chainsaw 542i XP Oil Sensor
Odolnost proti povětrnostním vlivům (IPX4) - Tento akumulátorový výrobek společnosti Husqvarna splňuje klasifikaci IPX4 pro odolnost proti stříkající vodě. Díky této vlastnosti se jedná o odolný a spolehlivý výrobek, který může být použit po celý rok za každého počasí.
Product image Chainsaw 540i XP - outside on the ground


Flexibilní akumulátorový systém - Vysoce výkonný akumulátorový systém Husqvarna nabízí širokou škálu možností, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové akumulátory. Akumulátory v našem systému jsou konstruovány tak, aby vydržely dlouhodobé používání, rychle se dobíjejí a ještě rychleji vyměňují, takže nemusíte přerušovat práci. Náš akumulátorový systém umožňuje flexibilní použití v různých nástrojích Husqvarna a vždy najdete řešení šité na míru, které dokonale vyhovuje vašim potřebám.

Flexible Husqvarna BLi-X Battery System
Snadné otevírání nádrže - Výklopné víčko usnadňuje plnění nádrže.
T536LiXP, T 536 LiXP, T436Li, T436 Li, T536LiXP, T 536 LiXP
Minimální údržba - Žádné doplňování paliva, méně náročná obsluha a elektronicky řízený systém pohonu zaručují méně prostojů v práci a nízké provozní náklady.
PRO Battery products, Low maintenance

Brzda řetězu aktivovaná setrvačností - V případě zpětného vrhu účinná brzda řetězu aktivovaná setrvačností okamžitě zastaví řetěz, aby se snížila pravděpodobnost zranění.

Výkonný bezkomutátorový motor - Námi vyvinutý moderní bezkomutátorový motor je o 25% výkonnější než standardní kartáčový motor. To znamená, že motor poskytuje vysoký točivý moment a konzistentní výkon.

Jednoduché ovládání - Ovládání klávesnice je intuitivní a nastavení lze snadno upravit pouhým stisknutím tlačítka.
536LiXP, 536 LiXP, 436Li
savE™ - Režim savE™ maximalizuje dobu provozu, snižuje hladinu hluku a snižováním otáček prodlužuje výdrž akumulátoru. Ideální pro úkoly, které nevyžadují plný výkon. Režim savE™ zapnete a vypnete pouhým stisknutím tlačítka.

Matice s ochranou proti vypadnutí - Způsob upevnění zabraňuje ztrátě matic lišty.
T540i XP, 540i XP - Unloseable bar nut
Automatické vypnutí - Výrobek se automaticky vypne po 3 minutách nečinnosti, což prodlužuje životnost akumulátoru a také snižuje riziko zranění, pokud zůstane bez dozoru. Při aktivované brzdě řetězu dojde k vypnutí po 30 minutách.
Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem.
Forest


Specifikace motoru
Rychlost řetězu při max. výkonu 24 m/s
Akumulátor Lion
Baterie 36 V
Řezací zařízení
Doporučená délka vodící lišty, min-max, cm 30 - 40 cm
Rozteč řetězu .325" mini
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 3,3 kg (bez baterie)

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna 542i XP® (bez baterie a nabíječky)