Husqvarna 240i​ (bez baterie a nabíječky)

Husqvarna 240i​ (bez baterie a nabíječky)

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:970 60 11‑06
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 8 299 Kč

  • Cena bez DPH: 6 859 Kč

Snadno použitelná řetězová pila s vynikajícím řezným výkonem!

Akumulátorová řetězová pila Husqvarna 240i byla vyvinuta pro zajištění vysokého výkonu a snadného používání. Práci lze provádět pohodlně a ergonomicky díky kompaktní a lehké konstrukci. Při řezání palivového dřeva nebo kácení stromů na zahradě zajistí technologie Max Torque spolehlivý výkon a minimalizuje riziko zaseknutí řetězu ve dřevě. Uživatelský komfort zlepšuje také uživatelsky přívětivá klávesnice s tlačítkem zapnutí/vypnutí a dobře vyvážené tělo pily. Vyjímání akumulátoru je usnadněno tím, že je akumulátor umístěn vodorovně skrz stroj, což snižuje riziko vniknutí nečistot a třísek do prostoru pro akumulátor. Model 240i je součástí flexibilního 36V systému BLi-X společnosti Husqvarna, který umožňuje použití jednoho akumulátoru pro několik nástrojů. Volitelně je k dispozici s napínáním řetězu bez použití nářadí. ✔️


Dodává se bez baterie a nabíječky. 


Vlastnosti 

Technologie Max Torque - Technologie Max Torque zajišťuje spolehlivý výkon bez ohledu na úkol a minimalizuje riziko zaseknutí řetězu ve dřevě při kácení či řezání. Užijte si prvotřídní řezání a snadnou obsluhu s výkonným akumulátorovým pohonem.
Max Torque feature
Stejnosměrný motor - Bezkomutátorový motor má vyšší účinnost, delší životnost a menší nároky na údržbu ve srovnání s komutátorovými motory. Díky absenci kartáčů se eliminuje tření a nedochází tak ke ztrátám energie a motor se tolik nepřehřívá. Tím pádem také odpadá nutnost údržby nebo výměny opotřebených kartáčů, a vy tak můžete těžit z vyššího výkonu a točivého momentu.
Akumulátor jako součást designu (v patentovém řízení) - Akumulátor je umístěn vodorovně napříč strojem, aby se snížilo riziko, že se do jeho přihrádky dostane špína, voda, odřezky nebo prach, což by mohlo způsobit potíže s konektorem. Zároveň se tím zlepšuje rozložení hmotnosti a vyvážení stroje, díky čemuž je snáze ovladatelný a lépe se s ním pracuje. Příčné uložení akumulátoru je vysoce flexibilní, neboť umožňuje použití akumulátorů různých velikostí.
Battery Through body 200 series
Systém výměnných akumulátorů - Flexibilní 36V systém BLi-X společnosti Husqvarna nabízí akumulátorový pohon pro vše – od lehkých i náročných prací kolem domu po profesionální použití. Jeden akumulátor lze použít pro několik strojů a s celou řadou variant, od lehkých integrovaných akumulátorů až po zádové, což usnadňuje nalezení optimálního řešení co se týče výkonu a náročnosti vaší práce. Všechny akumulátory poskytují vysoký výkon, jsou konstruovány pro dlouhodobé používání a lze je rychle dobíjet a vyměňovat pro nepřetržité používání.
Battery Bli20
Tichý provoz - Nízká hladina hluku přispívá k příjemnému pracovnímu prostředí a minimálnímu rušení okolí.

Nízké emise uhlíku - U tohoto výrobku si můžete být jisti, že během aktivního používání produkuje méně emisí uhlíku v porovnání s tradičním benzínovým výrobkem. Tento akumulátorový výrobek během používání nevypouští žádné emise CO2 a dokáže nabídnout výkon a kvalitu, které očekáváte od značky Husqvarna. Je však důležité si uvědomit, že emise CO2 vznikají během dalších fází životního cyklu výrobku, jako jsou výroba, nabíjení a likvidace po konci životnosti.
Forest
Uživatelsky přívětivá klávesnice - Díky uživatelsky přívětivé klávesnici můžete optimalizovat výkon výrobku pouhým stisknutím tlačítka. Výrobek je vybaven LED indikátory ukazujícími stav akumulátoru, odolnými tlačítky na pevné horní straně pro lepší ovládání a funkcí savE™ pro delší dobu provozu.
Save e
Praktické očko pro snadné zavěšení - Praktické očko pro snadné zavěšení a uložení na stěnu v úzkých prostorách.
Key hole 200 series products
Lehké s ergonomickým designem - Kompaktní a lehká konstrukce zajišťuje pohodlné a ergonomické používání a snižuje fyzickou zátěž.
Battery Trimmer 115iL
Automatické vypnutí - Když se výrobek nepoužívá, automaticky se vypne, což snižuje riziko úrazu a prodlužuje výdrž.
Specifikace motoru
Rychlost řetězu při max. výkonu 12 m/s
Akumulátor Lion
Baterie 36 V
Řezací zařízení
Doporučená délka vodící lišty, min-max, cm 30 - 45 cm
Rozteč řetězu 3/8" mini
Celkové rozměry
Hmotnost, kg 3,5 kg (bez baterie)

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: Husqvarna 240i​ (bez baterie a nabíječky)