Ochranná přilba Husqvarna Technical

Ochranná přilba Husqvarna Technical

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:585 05 84-01
Dostupnost:1
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 2 499 Kč

  • Cena bez DPH: 2 065 Kč

Nová naprosto exkluzivní profesionální přilba Husqvarna. Přilba může být seřízena v různých směrech, aby vyhovovala vašim specifickým potřebám. Nový, inovovaný systém ventilace zajišťuje příjemnou teplotu pro vaši hlavu.

Ochranný štít byl upraven tak, aby lépe chránil váš obličej a zejména umožňoval dokonalý výhled, když je sklopený dolů nebo nahoru. Jde překlopit úplně nahoru nad skořepinu přilby, takže není ničím omezen výhled do koruny káceného stromu. Takto si můžete strom prohlédnout, promyslet postup kácení a předpokládaného pádu aniž musíte přilbu sundat z hlavy.

Mnoho nových technologií:

Západková spona ovládaná jednou rukou - Umožňuje uživateli rychlé a snadné seřízení velikosti přilby jednou rukou, když ji má na hlavě.

Volný výhled - Unikátní design poskytuje zcela volný výhled se štítem v horní poloze.

Ventilační systém se síťkou - Ventilační systém s extra širokými otvory pro příjemnou teplotu hlavy. Otvory jsou chráněny kovovou síťkou, aby jimi nepronikaly nečistoty nebo voda.

Indikátor UV záření - Ochranné schopnosti přilby se snižují, je-li přilby vystavena UV záření. Indikátor UV záření ukazuje jeho aktuální intenzitu a upozorňuje, kdy je potřeba přilbu vyměnit.

Odrazové plochy - Odrazové plochy na všech záhybech na přilbě zajišťují vaši stále dobrou viditelnost ze všech stran, v jakékoli pracovní pozici, a to i při špatných světelných podmínkách.

6-bodová náhlavní vložka - Komfortní 6-bodová textilní náhlavní vložka pro pohodlí a menší tlak.

Leptaný štít - Leptaný štít pro dosažení nízké hmotnosti a snížení redukce procházejícího světla.

Vertikálně seřiditelné chrániče sluchu.

Chrániče sluchu seřiditelné v režimu "Stand-by".

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam