Bunda Husqvarna Technical Extreme

Bunda Husqvarna Technical Extreme

Výrobce:Husqvarna
Kód výrobku:537 64 18‑XX
Dostupnost:11
star_border star_border star_border star_border star_border
mode_comment0 recenzí editNapsat recenzi
  • 8 999 Kč

  • Cena bez DPH: 7 437 Kč

Dostupné možnosti

Bunda určená pro nejvyšší pracovní výkon při práci v lese.

Bunda Husqvarna Technical Extreme je navržena pro práci v lese a poskytuje uživatelům pohodlí potřebné pro delší pracovní dny. Je ušita z pružných, lehkých a prodyšných materiálů. Anatomicky tvarované lokty zvyšují vaši pohyblivost, zatímco ventilační otvory vás účinně ochladí při těžké práci. Vyztužení materiálem Cordura® zajišťuje vynikající ochranu proti opotřebení. Polstrovaná kapsa na mobil ochrání displej proti nárazům a baterii proti chladu. Bunda je dostupná ve velikostech XS-XXL s přizpůsobitelným střihem, který je vhodný pro muže i ženy.

Vlastnosti
Dobře větraný -  Zůstaň celý den v pohodlí a chladu díky větracím zipům pod pažemi a otvoru v oblasti ramen. Síťovaná podšívka na zádech zajišťuje chladivější pocit na kůži a rychle schne, když je mokrá.

Ventilation zippers, Technical Extreme jacket

4-směrný streč - Strečový materiál je lehký a pružný všemi směry, což zajišťuje vysokou pohyblivost tam, kde je to nejvíce potřeba. Prodyšná tkanina poskytuje maximální pohodlí.

4-way stretch, Technical Extreme

Zesíleno materiálem Cordura® - Tato bunda je vyrobena s materiálem Cordura® na ramenou, loktech a rukávech. Je lehká a pružná, ale dostatečně odolná, aby vydržela i ty nejnáročnější úkoly.

Reinforced with Cordura, Technical Extreme jacket

Utěsněné a polstrované přední kapsy - Více kapes navržených tak, aby byly snadno přístupné i při nošení nářaďového opasku. Utěsněné přední kapsy zabraňují vniknutí pilin a poškození zipu, zatímco polstrovaná podšívka chrání mobilní telefon před poškrábáním a nízkými teplotami.

Padded mobile pocket, Technical Extreme jacket

Kapsa na lékárničku - Speciální kapsa na lékárničku se zapínáním na suchý zip.

Pocket for first aid kit, Technical Extreme jacket

Přizpůsobení pro dokonalé padnutí - Suchý zip na zápěstí a elastické stahovací šňůrky v pase pro nastavení ideálního padnutí.
Adjust for perfect fit, Technical Extreme jacket
Předtvarované rukávy - Předtvarovaný design v oblasti loktů zajišťuje, že bunda perfektně padne ve všech pracovních polohách.
Prebent sleeve, Technical Extreme Jacket

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý
Antispam

Tagy: bunda, oděv, oblečení, vybavení, doplňky